Belousovová: "Matovičov duševný stav sa nezlepšuje. Práve naopak!"
09 | 02 | 2021 I Michal Filek

Anna Belousovová na svojom facebooku reagovala na včerajší status Igora Matoviča, ktorým sa snažil zosmiešniť pripravované referendum za predčasné ukončenie volebného obdobia. Premiér sa, podľa nej, zasekol vo vývoji a ľudia majú, žiaľ, pocit, že jedna mafia pri kormidle vystriedala druhú. 


Spôsob akým si predseda vlády Matovič na svojom FB profile, uťahuje z referenda, najvyššej formy priamej demokracie, je podľa Anny Belousovovej dôkaz, že :

1. Jeho duševný stav sa nezlepšuje. Práve naopak.

2. Zasekol sa vo svojom vývoji a to nielen osobnostnom ( tak na úrovni puberty ), ale aj politickom( stále žije v opozícii, stále sa potrebuje prezentovať ako bojovník PROTI niekomu a nie ZA niečo).

3. Demagógia a manipulácia sú jeho obľúbené zbrane.

"Preto sústavne podsúva svoje čierno- biele videnie sveta . Akože keď nie my, tak sa vráti mafia. Len naozaj hlúpy mu už uverí," hovorí politička.

Pretože podľa jej slov:

"Normálny človek má pocit , že jedna mafia odišla a druhá prišla. A "našich ľudí" nahradili iní "naši ľudia", papalášov iní papaláši. Kšefty na úkor štátu pokračujú, iba zisky z nich zmenili adresátov."

A hlavne, ako tvrdí, Matovič tak ako iní papaláši, ktorí sa vzdialili realite, podceňujú tých "DOLE" ,v podpalubí.

"Skrátka, Slovensko má vyše 5 miliónov obyvateľov. Z nich väčšina je na rozdiel od verchušky duševne zdravá a preto sa nájde dosť statočných, ktorí budú vedieť ponúknuť Slovensku normálnu alternatívu života. Pretože Slovensko si zaslúži iný osud, ako byť stále dojnou kravou kadejakých politických dobrodruhov, podvodníkov, kšeftárov a nenažrancov," dokončila Anna Belousovová.

Matovič kašle na ľudí a krajinu. V panike zosmiešňuje demokraciu a šíri hoaxy
Premiér Slovernskej republiky Igor Matovič sa na svojom Facebookovom profile opäť prejavil ako úplny hlupák. Namiesto toho, aby riešil kritickú situáciu v krajine, ktorú sám svojim amatérskym vládnutím spôsobil, zosmiešňuje základné princípy... Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Imrich Kovačič