Matovič sa opäť sťažuje, že byť premiérom mu nerobí žiadnu radosť. Koho by dosadil miesto seba?
08 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Slovensko chcel údajne zlepšiť k lepšiemu. Teraz sa Igor Matovič sťažoval v relácii RTVS Sobotné dialógy, že byť premiér "nie je radosť", píše portál Plus 7 dní.


"Dostal som do vienka najhoršiu krízu od druhej svetovej vojny, akú Slovensko zažíva, a miesto toho, aby sme držali spolu, vám vlastný koaličný partner podráža nohy a desať mesiacov vkuse. To je najhoršie z toho," uviedol Matovič v Sobotných dialógoch.

Matovič zároveň považuje poverenie vedením vlády ministra financií a podpredsedu vlády Eduarda Hegera (OĽANO) za správny krok. Okrem toho uviedol, že SaS "nemá poriadok vo vlastnej strane, a potom sa chaos prenáša na celé Slovensko". Reagoval tým na zdržanie s ohlásením ďalších krokov v boji proti COVID-19, ktoré sa verejnosť dozvedela až v piatok večer.

V súvislosti s pandémiou koronavírusu tiež premiér uviedol, že "ľudia už nebudú musieť nadávať na Matoviča", pretože vďaka COVID automatu budú podľa jeho slov ľudia vidieť, čo skutočne Slovensko čaká.

Matovič chce od Sulíka vedieť, prečo nie sú nakúpené testy na testovanie detí
Predseda vlády SR Igor Matovič (OĽaNO) v diskusnej relácii televízie TA3 V politike povedal, že sa bude rozprávať s ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom (SaS), prečo nie sú nakúpené testy, pri ktorých sa robí výter len z prednej časti nosa.... Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Gabriel Matta