Baránek: "Prečo neliečime Ivermectinom? Za zbytočné úmrtia sa musí niekto zodpovedať!"
08 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Testovanie a lieky, ktoré môžu zachrániť ľudské životy nakazených na Covid je na Slovensku pálčivou témou už niekoľko dní. Svoj názor na ňu má aj politický analytik Ján Baránek.


Celoplošných testovaní, skríningu, alebo hromadného testovania má dosť aj Ján Baránek, navyše, keď to neprináša želaný efekt. Nechápe tiež, prečo sa u nás stále nelieči liekmi, ktoré inde s úspechom zachraňujú ľudské životy. Svoju nevôľu s daným stavom vyjadril aj v statuse, ktorý zverejnil na sociálnej sieti.
Pozor! Covid môže zajtra napadnúť vás, vášho partnera, matku, otca, dieťa...

Baránek hneď v úvode statusu priznáva, že nevie, čo si o tom celom má myslieť. „A tí, ani na meno im neviem prísť, tí hovoria, že im ide o ľudské životy? Naozaj??? O čo tu vlastne ide? O Jarčušku, o Krčméryho a jeho syna, o trnavskú firmičku, o stámilióny zbytočne, ale úplne zbytočne vyhodené na SNP ver. 2, SNP ver. 3, či o čo? Toto má na svedomí niekto konkrétny. Konkrétni ľudia majú na svedomí, že mu to dovolia,“ začína svoj status politický analytik, podľa ktorého títo ľudia sa musia za zbytočné úmrtia v budúcnosti zodpovedať.



Podľa Baráneka sa o tom ľahko filozofuje, keď sa nás to netýka. „Aj mňa. Ale zajtra môže ísť o vás, o vášho partnera, matku, otca, dieťa... Lebo vírus je nevyspytateľný,“ upozorňuje a dodáva: „Lebo keď na to príde, budete sa slamky chytať.“ Ján Baránek si myslí, že v médiách je Covid väčšia katastrofa, ako je realita. Na záver obracia pozornosť nielen na liek Ivermectin, ktorý pomáha pri liečbe covidu“

„Ak by ten liek zachránil čo len jeden život(!), je psou povinnosťou okamžite ho uvoľniť. Ale tu, mám obavu, už ide o niečo iné - o neschopnosť, alebo o kšeft. Neviem, čo je horšie“ ale aj na infantilnú argumentáciu „odborníkov“, podľa ktorých kritérií by tu napr. nemohla byť žiadna očkovacia látka na Covid!!! To je skrátka tak, keď klamete, klamete a klamete...,“ končí svoj status Baránek.

Vláda vytvorila diabolský kruh zla, vydierania, sociálnej genocídy a bezprávia, tvrdí Baránek
Liek Ivermectin by mal byť jedným z tých, ktorý môže pomôcť v boji proti koronavírusu. Vláda ho však zatiaľ odmieta za čo ju politický analytik Ján Baránek podrobil veľkej kritike. Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.