Uhrík a Mazurek zakladajú novú stranu. Grňo: Sú to potkani zaplatení Židmi
07 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Po januárových nezhodách v ĽSNS sa poslanec Milan Mazurek, europoslanec Milan Uhrík a ďalší rozhodli založiť vlastnú stranu, informuje portál Aktuality.

Špekulácie o novej politickej strane bývalých členov ĽSNS potvrdil Milan Mazurek v relácii na Kulturblogu s tým, že prípravy na odbornú a slušnú alternatívu ĽSNS sa už začali. „Pracujeme na tom, aby sme mohli priniesť alternatívu, aby tu bola národná, kresťanská a sociálne orientovaná strana, ktorá bude odborná, slušná a razantná,“ opísal plány Mazurek. Informácie o členoch či názve strany však neuviedol.

Niekoľko súčasných členov Kotlebovej ĽSNS nešetrili urážkami na adresu Mazureka či Uhríka. Tvrdia, že ich názory sú čoraz viac liberálnejšie. Šéf ĽSNS v Bánovciach nad Bebravou Anton Grňo dokonca poznamenal, že  Uhrík a Mazurek sú „potkani zaplatení Židmi“.  Mazurek na to reagoval tvrdením, že v ĽSNS zostalo pôsobiť množstvo primitívov správajúcich sa ako primáti.

„Sú to novodobé koncentráky!“ kritizuje Uhrík nemecké karanténne zariadenia
Svet bojuje s pandémiou koronakrízy doslova zubami nechtami. V Nemecku aj jedným mimoriadne zvláštnym spôsobom, čo pobúrilo nášho europoslanca Milana Uhríka. Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.