Starosta Dvorov nad Žitavou: Nenechám sa zastrašiť!
07 | 02 | 2021 I sefredaktor



Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík, ktorý nedávno verejne vyhlásil, že vypovedá poslušnosť súčasnej vláde, vyhlásil, že sa nedá zastrašiť hrozbami predsedu vlády. Matoviča. "Nenechám sa zastrašiť. Igor Matovič by si  mal uvedomiť, že kriminál hrozí jemu za jeho ľahostajný a amatérsky prístup, kvôli ktorému máme preplnené nemocnice a tisícky obetí," uviedol starosta päťtisícových Dvorov nad Žitavou v statuse na FB











"Matovič sa nám starostom a primátorom dnes na TA3 vyhrážal kriminálom. Už sme si zvykli, že namiesto  normálnej, slušnej a konštruktívnej komunikácie premiér volí takýto spôsob. Ubezpečujem ho však, že ja ani moji kolegovia by sme nikdy nepolitikárčili na úkor obyvateľov našich obcí a miest," zdôraznil starosta.




Becík avizuje, že budúci týždeň bude krízové zasadnutie ZMOSu a výsledky rokovaní budú predložené aj vláde. "Budú v nich zakomponované požiadavky nielen zástupcov samospráv, ale aj zástupcov gastroprevádzok, hoteliérov, malých podnikateľov, poľnohospodárov, potravinárov, športovcov....atď," napísal Becík.




Becík pred nedávnom oznámil, že končí so skríningovým testovaním v obci. Považuje ho za nezmyselné, pretože "vystavuje riziku zdravých obyvateľov."