Nezaplatíš? Verejne ťa ponížim! Drsné podmienky nájomnej zmluvy dcéry Karla Gotta
07 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Keď sa vlani na jar Dominika Gottová sťahovala od speváčky Šárky Rezkovej, musela byť zúfalá. Inak sa nedá vysvetliť, prečo by podpísala doslova dehonestujúcu a vydieračskú zmluvu. Prenajímateľ bytu dal Dominike nôž na krk: Buď budeš platiť, alebo s tým idem do médií! Informuje portál Expres.

Keby Karel Gott ešte žil, toto by si k nej nikto nedovolil. Dnes je však všetko inak a Dominika Gottová je bez ochrany. Uvedomuje si to aj majiteľ bytu, v ktorom slávikova dcéra už takmer rok býva. Dominike byt prenajal za podivných okolností. To je zrejmé z pasáže zmluvy, ktorú má Expres k dispozícii. Z nej vyplýva, že je Gottová v čase pandémie koronavírusu, kvôli ktorej tiež prišla o prácu, doslova uväznená.

"Ja ako nájomca som si v súvislosti s nájomnou zmluvou vedomá, že ak sa ocitnem v omeškaní s úhradou nájomného či iných platieb podľa odstavca 4.2 a 4.3 nájomnej zmluvy o viac ako 30 dní, môže to prenajímateľ podľa svojho uváženia na ochranu práv a právom chránených záujmov prenajímateľa a v záujme úhrad dlžných čiastok zverejniť vopred neurčenému okruhu adresátov prostredníctvom tlače, elektronickej pošty, internetu či iných obdobných hromadných oznamovacích prostriedkov," znie odsek z nájomnej zmluvy, ktorú dobrovoľne podpísala najstaršia dcéra Karla Gotta.

Dcéra Karla Gotta si vypočula krutý ortieľ lekárov: Dominike ide o život!
Rok 2021 začal pre Dominiku Gottovú (47) veľmi zle! Na zdravotnej prehliadke sa dozvedela, že má v rozklade celý organizmus. Doktori sa zdesili a ihneď nasadili najstaršej dcére Karla Gotta († 81) silné lieky. Zároveň otvorene hovoria, že Dominike... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


S ohľadom na tieto informácie sa Dominike nikto nemôže čudovať, že už vlani v auguste hľadala nový byt a v novembri dokonca v tichosti odletela do Fínska, kde požiadala o štátny byt. Dúfala, že sa do neho spolu s Timom Tolkkim budú môcť od januára nasťahovať.

Nič z toho sa Gottovej nevyplnilo a ona má stále nôž na krku. Hoci Dominika nemá už niekoľko mesiacov prácu, majiteľ bytu nemusel túto klauzulu použiť, pretože Dominike sa darí nájom vždy zaplatiť včas. Jej hnacím motorom môže byť aj strach z celonárodnej hanby, že dcéra Karla Gotta nemá peniaze na bývanie.

Aký majetok po sebe Ladislav Štaidl zanechal? Toto nezdedili ani deti Karla Gotta!
05 | 02 | 2021 | Timotej Dudka