Matovičova sestra: Ak chce Denník N zo mňa urobiť konšpirátorku, to si vyprosím
07 | 02 | 2021 I sefredaktor

Zuzana Belicová reaguje na diskreditačný článok v provládnom Denníku N, ktorý ju vykresľuje ako šíriteľku nepravdivých informácií. "Mne facebook nevyhodnocuje nič, že by som zdieľala nejaké hoaxy. Jediný  označený ako hoax, bol zdieľany recept na čučoriedkový koláč,"  píše v statuse na FB sestra Igora Matoviča.





"Neviem, ci zdieľať verejné statusy na facebooku znamená politicky sa angažovať, podľa môjho názoru nie," komentuje snahu provládneho portálu dokázať, že komunikáciou na FB si Belicová napĺňa svoje politické ambície. "Nikdy som v žiadnej strane nebola. Odmietla som viackrát ponuky kandidovať, aj dve ponuky byť rovno volebnou líderkou," zdôrazňuje Matovičova sestra.





Som kresťanka katolíčka, vyznáva sa Zuzana Belicová, a preto prirodzene podporím takých kresťanských politikov, ktorí budú v parlamente obhajovať kresťanské hodnoty.  "Ja za kresťanské hodnoty nepovažujem manipulácie, klamstvá, podvody, krádeže, využívanie ľudí vo svoj prospech a zisk, nesplnenie sľubu, ziskuchtivosť, povyšovanie sa, ponižovanie, zákernosť a pomstychtivosť .


"Alebo keď niekto ide do parlamentu s tým, že pred zvolením zdieľa Igorove videa ako kritizuje smerákov a ich vysoké platy a po voľbach si v parlamente odmietne znížiť aspoň symbolicky plat. Podľa toho vidím, koľko tých takzvaných "kresťanov " tam máme," podčiarkuje sestra premiéra Matoviča.