Čo sa stane s vaším telom, keď dlho nemáte sex
07 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Na to, že je sex príjemný a mnohokrát ohromne zábavný, už iste väčšina z vás prišla. Ale sex nám neprináša len tieto dva aspekty, má mnoho rôznych ďalších vplyvov na náš život a možno si ich vôbec neuvedomujete, píše portál Blesk.


Môžeme sa ocitnúť v situácii, ako je práve teraz, kedy sme v totálnej izolácii, a ešte bez partnera, pričom je ťažké nájsť si niekoho nového. Tým pádom sa potom stáva, že naša sexuálna diéta je dlhšia, než by sme chceli. Pozor na to dámy, pretože absencia sexu v našich životoch nemá vôbec dobrý vplyv na naše telo. Toto všetko hrozí, ak si budeme naďalej odriekať telesné potešenie.

Ľahšie ochoriete

Sex je veľmi prospešný pre náš imunitný systém, pretože počas neho tvorí telo protilátky, ktoré pomáhajú nášmu organizmu bojovať s nepríjemnými chorobami, ako je chrípka a prechladnutie. Pokiaľ si budete odpierať sex, vaše šance, že na vás skočí nádcha, sú oveľa vyššie.

Sex podľa horoskopu: Kto najčastejšie predstiera orgazmus a kto "to" chce robiť s kamarátkou?
Prieskumy spoločnosti Skynetom Condoms sa tradične zaoberajú sexuálnymi návykmi ľudí podľa farby vlasov. Milostné špeciality majú podľa štúdie aj znamenia zverokruhu. Aké znamenie miluje misionára, najčastejšie predstiera orgazmus alebo nikdy... Čítať ďalej
06 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Problém sa sebavedomím

Nedostatok sexu, ktorý trvá dlhú dobu, môže ovplyvniť váš mozog a presvedčiť ho o tom, že nie ste dostatočne atraktívna alebo sexy, alebo že ste škaredá a nestojíte za to. To je samozrejme úplná hlúposť! Ale povedzme si to na rovinu, môže to byť jeden z dôvodov, prečo sa nám nedarí nadviazať žiadny vzťah, a tým šance na sex ešte znižujeme.

Problémy s tlakom

Je veľa žien, ktoré milujú šport a nedokážu si bez neho predstaviť svoj deň, ale mnoho žien šport z duše nenávidí a pri pomyslení na potenie v posilňovni sa im robia vrásky. Sex je jediná forma pohybu, ktorá je v ich prípade znesiteľná. Pokiaľ o túto jedinú pohybovú zložku svojho života prídu, je možné, že sa objavia problémy s krvným tlakom, pretože pravidelným cvičením ho posilňujete a predchádzate tak napríklad tiež srdcovému zlyhaniu.

81 členov swingers párty dostalo pokutu za orgie počas pandémie
V počte je sila, avšak v tomto prípade to neplatí. 81 nadržaných (a zadržaných) účastníkov swingers párty vo francúzskej obci Collégien, ktorá sa nachádza 32 kilometrov od Paríža, dostalo mastnú pokutu. Na orgie sa totiž vrhli v čase zákazu... Čítať ďalej
05 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Depresia a stres

Počas milovania dochádza v tele k mnohým procesom a okrem iného zažívame aj všetky tie super pocity, ktoré nás pozitívne naladia. Ak sa tohto procesu vzdávame, hormóny šťastia sa nám nebudú vyplavovať do krvného obehu a budeme oveľa náchylnejší k depresiám a podľahneme oveľa ľahšie stresu.

Bez sexu tak musíte nájsť iné aktivity, ktoré vášmu organizmu pomôžu s produkciou serotonínu, oxytocínu a ďalších hormónov šťastia.

Sexuálne trendy v roku 2021: Sex ako meditácia, ale aj dôraz na orgazmus oboch partnerov
Sex síce nepodlieha trendom tak okato ako napríklad móda alebo kozmetika, ale predsa len sa vyvíja. Každý rok príde na trh nová sexuálnej pomôcka alebo sa objaví nový trend v sexualite. Prekvapí nás nový rok niečím v tejto oblasti? Píše portál... Čítať ďalej
02 | 02 | 2021 | Marek Molnár