Vážený čitateľ, milý priateľ,
06 | 02 | 2021 I sefredaktor
dovoľ aby sme sa s tebou podelili o dobré správy ktorých, ako iste budeš súhlasiť, nikdy nie je dosť. Redakčnému kolektívu Hlavného denníka sa podarilo zaujať a pritiahnuť nových čitateľov - ľudí, ktorí na našej stránke našli to, čo hľadali - provládnymi médiami neskreslené a necenzurované informácie.

Chceme sa ti pochváliť: za mesiac január sme sa zaradili medzi portály, ktoré dosiahli návštevnosť viac ako milión čitateľov. Agentúra Google Analytics nám pri tejto príležitosti poslala blahoželanie, ktoré Ti s hrdosťou chceme prezentovať:

Hlavný denník
Hlavný denník na Google Analytics


 

Naši čitatelia, vrátane Teba, si v januári 2021 prečítali 31 milónov článkov, čo je oproti decembru 2020 nárast o 67 percent. Nechceme ťa  unavovať číslami, ktoré sú pre nás veľkým povzbudením. Len dokumentovať enormný nárast návštevnosti Hlavného denníka, ktorý odzrkadľuje záujem a hlad ľudí bez ohľadu na politické názory po správach a článkoch, ktoré by márne hľadali v médiách mainstreamových. A na tomto mieste by sme radi zdôraznili že pri ich tvorbe sa striktne riadime etickým kódexom a všetkými pravidlami platnými pre internetový mediálny priestor.

Vážený čitateľ, milý priateľ,

chceme sa Ti poďakovať za priazeň a dôveru, ktorú do Hlavného denníka vkladáš. Chceme Ťa ubezpečiť, že sa budeme i naďalej snažiť poskytovať Ti informácie, ktoré Ťa zaujímajú a ktorým veríš. Tak ako my veríme, že nám zachováš svoju priazeň

s úctou

redakcia  a šéfredaktor Hlavného denníka Ivan Čeredejev