Sex podľa horoskopu: Kto najčastejšie predstiera orgazmus a kto "to" chce robiť s kamarátkou?
06 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Prieskumy spoločnosti Skynetom Condoms sa tradične zaoberajú sexuálnymi návykmi ľudí podľa farby vlasov. Milostné špeciality majú podľa štúdie aj znamenia zverokruhu. Aké znamenie miluje misionára, najčastejšie predstiera orgazmus alebo nikdy nezabúda na kondóm? Píše portál Blesk.


Porovnávať sexuálny život človeka podľa farby vlasov je pomerne bežné. "Málokto asi nepočul hodnotenie, že blondínky sú sexy, ryšavé sú vášnivé a brunetky sú najlepšími partnerkami," hovorí odborník na sexuálnu problematiku Adam Durčák. Prieskumy o sexuálnych návykoch či milostnom živote ľudí podľa farby vlasov pravidelne uverejňuje spoločnosť Skynetom Condoms.

Spoločnosť tiež zistila, že ľudia s čiernymi vlasmi najčastejšie používajú webové zoznamky a majú najviac sexu na jednu noc. Blondíni a blondínky zase najradšej skúšajú milovanie na netradičných miestach a ryšavé najviac túžia po BDSM zážitku.

81 členov swingers párty dostalo pokutu za orgie počas pandémie
V počte je sila, avšak v tomto prípade to neplatí. 81 nadržaných (a zadržaných) účastníkov swingers párty vo francúzskej obci Collégien, ktorá sa nachádza 32 kilometrov od Paríža, dostalo mastnú pokutu. Na orgie sa totiž vrhli v čase zákazu... Čítať ďalej
05 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Tohtoročný náhľad na spojenie sexu s farbou vlasov pôsobí veľmi pestro. Z prieskumu vyplýva, že u ľudí s ryšavými vlasmi je najvyššia pravdepodobnosť, že prídu o panictvo už v 16 a menej rokoch. Radi tiež pri sexe počúvajú obľúbenú hudbu, ale najčastejšie si milovanie spestrujú hudbou tí s čiernymi vlasmi.

Hnedovlasí ľudia sú zase veľmi opatrní, pretože najčastejšie zo všetkých ostatných skupín používajú hneď niekoľko foriem ochrany proti počatiu. Blondíni a blondíny zase najčastejšie zakončujú sex romantickým maznaním.

Sexuálne trendy v roku 2021: Sex ako meditácia, ale aj dôraz na orgazmus oboch partnerov
Sex síce nepodlieha trendom tak okato ako napríklad móda alebo kozmetika, ale predsa len sa vyvíja. Každý rok príde na trh nová sexuálnej pomôcka alebo sa objaví nový trend v sexualite. Prekvapí nás nový rok niečím v tejto oblasti? Píše portál... Čítať ďalej
02 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Sexuálne návyky podľa znamenia

Prieskum neostal len pri farbe vlasov. Ľudia narodení v znamení kozorožca napríklad najčastejšie zo všetkých ostatných znamení predstierajú orgazmus. Vodnári vykazujú silný sklon užívať si sex na hudobnom festivale. U rýb je najväčšia pravdepodobnosť, že sa budú nového partnera pýtať na sexuálnu minulosť. Barani majú najsilnejšie tendencie k sexu s kamarátom či kamarátkou.

Býky sa zo všetkých znamení najčastejšie vyhýbajú sexu výhovorkami na únavu. Blíženci zase najmenej zo všetkých skúšajú v posteli niečo nové a raky radi dráždia ex partnerov tým, že sa vyspia s ich kamarátom či kamarátkou. U levov je najvyššia šanca, že pri každom milovaní použijú kondóm. Panny si užívajú najviac sexu, váhy zasa milujú misionársku polohu. Škorpiónov je pri milovaní najmenej počuť a strelci sledujú najviac porna.

Je to ten pravý? Pár všeobecných tipov, ktoré vám spoľahlivo poradia
Potrebujete sa uistiť, že váš partner je naozaj ten pravý? Ak spĺňa nasledujúce vlastnosti, máte poriadne šťastie, pretože s týmto chlapom budete šťastná, píše portál Blesk. Čítať ďalej
01 | 02 | 2021 | Marek Molnár