Primár Jozef Marec upozorňuje: Náš Ostrihaný má nový fetiš - mutáciu
05 | 02 | 2021 I sefredaktor
MUDr. Jozef Marec upozorňuje,  že predseda vlády Igor Matovič si našiel nový fetiš: britskú mutáciu koronavírusu. "Náš Ostrihaný má nový fetiš. Mutáciu. Kde je? percento pozitívnych z počtu vyšetrovaných sa trvale pohybuje už niekoľko mesiacov mierne nad 20% dokonca mierne klesá," napísal v statuse na FB.


Primár Detského oddelenia KNsP v Čadci konštatuje, že najhoršie percento pozitívnych z testovaných bolo v polovici januára - vyše 26% za deň a mutácia má byť pritom až o 60% nákazlivejšia. "Tak neviem, ktorú premiér myslí. Dodnes ich je popísaných vraj 18 000, cca. Osobne som nikde nenašiel génovú mapu novej mutácie a ktoré gény zmutovali. Neverím na žiadnu mutáciu," zdôraznil lekár poukazujúc na fakt, že nemecká kancelárka Merkelová oznámila, že pandémia v krajine ustupuje.


Marec odkazuje na biblickú povesť o silákovi Samsonovi, ktorého vierolomná milenka Dalila ostrihala, keď zistila,  že jeho sila sa ukrýva vo vlasoch. "Možno niekto zasa skrýva vo vlasoch niečo iné a keď o to príde...Nedozierna škoda pre Slovensko, " uzatvára MUDr. Marec.