Nový Rolls-Royce Justina Biebera vzbudzuje rozporuplné emócie (FOTO)
05 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Kanadský spevák Justin Bieber má veľkú slabosť pre exotické autá - doma má špeciálne Ferrari i Lamborghini. Jeho najnovší prírastok do zbierky je však veľmi zvláštny. Jedná sa o upravený Rolls-Royce Wraith, informujú Novinky.cz.

Spevákovo obrie luxusné kupé pre neho špeciálne upravila americká firma West Coast Customs a výsledok je minimálne neobvyklý. Ide totiž o prapodivne tvarovaný automobil, ktorý pripomína skôr akési auto z budúcnosti.

Hlavnou vlastnosťou auta sú zakryté kolesá, čo pôsobí veľmi zvláštne. Vo West Coast Customs si pritom dali veľmi záležať, aby úpravy nijako neohrozili jazdné vlastnosti auta. To však ovplyvnilo najmä veľkosť auta.



O pohone upraveného auta sa zatiaľ vedú len dohady. Jedni hovoria, že pod kapotou zostal veľký 6,6litrový objemný dvanásťvalec s dvoma turbodúchadlami. Iní ale tvrdia, že z pod kapoty zmizol a nahradil ho elektromotor. Pravdu však poznajú len vo WCC a tiež sám Justin Bieber. Šokujúce sú najmä dva veľké zadné výfuky, ktoré ale pochopiteľne môžu byť falošné.

Podľa väčšiny svetových automobilových serverov je jasné jedno. Rolls-Royce Wraith s podobným vzhľadom a úpravou je jediný svojho druhu na celom svete. Taká napokon bola aj jeho cena. Slávny kanadský spevák údajne za automobil i s úpravami zaplatil asi 1 milión dolárov.

LeBron James či kontroverzný Ibrahimovič: Akými autami sa môžu pochváliť hviezdy športu?
Vrcholoví športovci sú platení astronomickými čiastkami, a tak niet divu, že si okrem iného kupujú aj drahé autá, ktoré im padnú do oka. V čom jazdia slávni športovci podľa portálu Auto Magazín? Čítať ďalej
07 | 01 | 2021 | Timotej Dudka