JUDr. Machala: „Krajčí, vy že ste kresťan? Prestaňte nás terorizovať a odstúpte!“
05 | 02 | 2021 I Petra Demková

Právnik Lukáš Machala, bývalý poradca Andreja Danka, hovorí, že minister zdravotníctva Marek Krajčí je taký neschopný, že nedokáže ani osla bez ujmy previesť cez prechod pre chodov, píše o tom v statuse na Facebooku.  


„Krajčí, vy že ste kresťan?“ pýta sa Machala a pokračuje: „Žiaľ, podľa môjho názoru (a nie som sám) nie ste schopný bez ujmy previesť ani somára cez prechod pre chodcov, nie to ešte efektívne riadiť ministerstvo zdravotníctva."

„Riešenie vidíte v sprísnení zákazu vychádzania. To by mohlo byť formou SMS. Takúto možnosť by chcel dohodnúť s mobilnými operátormi. Nechcite nám nahovoriť, že toto vám poradil Pán Boh. Pretože toto je čisto diabolský nápad! Keby ste boli aspoň na jedno percento takým kresťanom, za akého sa vydávate, nikdy by vás ani vo sne nenapadla takáto nehoráznosť,“ uvádza právnik.

Machala si nemyslí, že minister je dobrým kresťanom, za akého sa vydáva. Kresťania podľa neho bojujú proti zlu láskou a porozumením. "Vy nás už desať mesiacov zlom strašíte a šikanujete celý národ. To určite nie je kresťanské, to je diabolské. Kým nás zamestnávate stupídnymi príkazmi a zákazmi, potichučky vyžierate štátny rozpočet cez priame zákazky - zakrývajúc sa za núdzový stav,“ tvrdí.

JUDr. Schmidt: "Bez testu nemôžem ísť do prírody? Podal som žalobu"
JUDr. Erik Schmidt pre Parlamentné listy vysvetlil, prečo podal žalobu. Zdá sa mu nelogické, že bez testu je zakázané ísť do prírody “Mne sa celé toto opatrenie javí ako forma trestu pre tých, čo sa z rôznych dôvodov nešli, respektíve sa nechcú... Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Petra Demková


Ministrovu pobožnosť Machala považuje len zásterku zla. „Neskrývajte sa za pláštik pobožnosti - je to nedôstojné a nesprávne. Neklamte ľudí, neubližujte blížnym svojim - je to nemorálne a odporuje to kresťanským zásadám. Boh - to je sloboda, pravda a láska. Nerobte si z neho štít pri pomáhaní nacistickému režimu, ktorý tu zavádzate!“ píše.

Machala varuje, že Boh to všetko vidí, je nenáhlivý, ale pamätlivý a dôjde aj na ministra Krajčího. „Mám pre vás riešenie. Kým môžete, zachráňte si aspoň kúsok ľudskosti a vlastnej cti a prestaňte nás terorizovať a čím skôr odstúpte a odíďte z verejného života,“ uzatvára JUDr. Machala.

"Matovič a Krajčí, pre nezabezpečenie dostatku striekačiek odstúpte!" vyzýva Drucker
Slovensko začína trápiť nielen nedostatok vakcín, ale aj injekčných striekačiek. Všimol si to aj exminister zdravotníctva Tomáš Drucker, ktorý preto vyzýva Matoviča a Krajčího na odchod. Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.