Baránek ponúka porovnania počtu obetí pandémie a Slovensko je na tom biedne
05 | 02 | 2021 I sefredaktor

Analytik Ján Baránek ponúka porovnania počtu obetí v rôznych štátoch sveta a Slovensko je na tom naozaj biedne: Švédsko, ktoré nerobilo takmer žiadne opatrenia proti Covid-u, má prakticky rovnaký počet mŕtvych na jeden milión obyvateľov, ako Slovensko - asi tisíc, napísal v statuse na FB


U nás ale treba prirátať počet obetí opatrení prijatých vládou, upozorňuje a pridáva údaje o počtoch mŕtvych na jeden milión obyvateľov v krajinách, kde Covid liečia Ivermectinom: India - 122 mŕtvych na 1mil. obyvateľov, Pakistan - 59 mŕtvych na 1mil. obyvateľov, Bangladéš - 293 mŕtvych na 1mil. obyvateľov.



Egypt - 293 mŕtvych na 1mil. obyvateľov.




"Zamyslite sa, prosím, nad tým, kto má u nás na svedomí tisíce mŕtvych a státisíce zruinovaných, nehovoriac o nepriamych úmrtiach, kvôli psychickým poruchám, odloženým operáciám, atď.  Rozmýšľajte triezvo, nezaujato a skúste sa zamyslieť: keby to bolo na vás, čo by ste navrhli, aký postup: plošné testovanie, zatváranie škôl a prevádzok,  lockdown, očkovanie, alebo liečbu Ivermectinom? Odhoďte politické a iné presvedčenie a rozmýšľajte napr. tak, ako keby išlo o vaše deti - o čo aj ide," vyzýva Baránek.