"Vláda tu vytvára megachaos," upozorňuje Raši - vie tu niekto, čo kde odkedy a dokedy vlastne platí?
04 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

"Ako inak sa dá nazvať, keď odborníci po niekoľkých mesiacoch konečne súhlasia s návratom detí do škôl – podotýkam (Richard Raši - pozn. HD) dobrovoľným a keď sa samosprávy a školy pripravujú na otvorenie, zrazu premiér len tak hodí do éteru, že jemu sa to nepozdáva, nič nie je isté a musí k tomu zasadnúť vláda, ktorá mala zasadnúť v stredu večer, ale nezasadla, lebo politici sa nedohodli."




Reprofoto FB (@Richard Raši)

"Toto sa nedá nazvať inak ako cieleným vytváraním chaosu. A to už nehovorím o opatreniach." Hodnotí súčasný stav Richard Raši na sociálnej sieti.


Exminister zdravotníctva sa pýta nás, občanov: "Vy viete, čo vlastne platí, kam môžete ísť bez testu dnes, kam zajtra, kam nemôžete ísť? Viete, na ako dlho máte ísť do karantény, ak ste stretli niekoho s kovidom, alebo sa vrátili z pracovnej cesty?"


Raši pripomína aj to, že "ministri majú výnimku a bežní ľudia musia lúskať desiatky vyhlášok, kým nájdu, aké povinnosti im prikázala vláda chaosu. Tá oznamuje zmeny opatrení na tlačovkách päťkrát denne, potom ich zruší, zas zmení a občan vyznaj sa..."


Raši: Krajčí zabudol pri očkovaní na darcov krvi
22 | 01 | 2021 | editor01hd

"A o tom, v akom chaose tu žijeme, svedčia aj včerajšie vyjadrenia generálneho riaditeľa spoločnosti Chirana T. Injecta Teodora Lysáka. Ten už pred niekoľkými mesiacmi ministerstvo zdravotníctva upozorňoval, aby objednali špeciálne injekčné striekačky na vakcináciu, ale ministerstvo nič. Len trnavská nemocnica musela znehodnotiť minimálne 700 dávok drahej a nekúpiteľnej vakcíny, lebo si minister a jeho podriadení nesplnili domácu úlohu a neobjednali striekačky, vďaka ktorým by sme z jednej ampulky mohli očkovať šesť ľudí namiesto piatich..." Pripomína Raši dnes už známy fakt, že nikomu z tých, ktorí riadia protipandemické opatrenia nezišlo na um, že k vakcínam asi treba aj striekačky.


"A to už nehovorím o zákonoch, ktoré prijímajú podľa toho, aký nápad práve dostane premiér a napíše ho na Facebook. Pred voľbami a dokonca aj v programovom vyhlásení vlády koalícia sľubovala, že zákony týkajúce sa podnikania sa budú meniť maximálne raz ročne, aby sa podnikatelia mohli na zmeny pripraviť. Tento sľub je už dávno zabudnutý a taký legislatívny neporiadok, ako urobil Matovič so svojou partiou, sme tu ešte nikdy nemali." Konštatuje v statuse na sociálnej sieti exminister a jeden z popredných politikov strany Hlas - SD Richard Raši.


Raši vyškolil Matoviča ako malého chlapca: Amatér, diletant a s fialkami na očiach
19 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová