„Normálne som sa za toho idiota hanbila,“ zahlásila Belousovová o Matovičovi
04 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Matovičov príbeh so strihaním vlasov pred cestou do Francúzska „zaujal“ aj Annu Belousovovú. Slová, ktoré použila na opísanie situácie sa zrejme nášmu premiérovi ľahko čítať nebudú.


Igor Matovič sa pred cestou k francúzskemu prezidentovi Emmanuelovi Macronovi, ale aj jemu samotnému, pochválil, že jeho novú „frizúru“ má na svedomí jeho 11-ročná dcéra. Expolitička Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti ho však za to poriadne skritizovala.



Korona nekorona cestovný ruch treba rozvíjať. Teda aspoň ten vládny turizmus. Len neviem, či Macron nebude mať dilemu, či do Francúzska zavítala oficiálna vládna delegácia, alebo cirkus Humberto vedený klaunom Matovičom,“ začína Belousovová a dodáva: „Normálne som sa za toho idiota hanbila. Kadze chodzí, tadze hanbu robí. Doteraz si Francúzi spájali slovenský národ s M.R. Štefánikom a vážili si nás. Odteraz si nás budú spájať s týmto blbom z Trnavy a môžu nás mať akurát tak za bláznov,“ končí svoju kritiku premiéra Matoviča bývalá predsedníčka SNS.

Anna Belousovová: Matovič je arogantné hovädo a zbohatlík
Bývalá popredná národná politička Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti označila premiéra Igora Matoviča za arogantné hovädo, pretože sa údajne posmieva ľuďom, čo sa tlačia v Lidli v dlhých radoch. Čítať ďalej
22 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.