„Nepodvádza Čaputová a Krčméry úmyselne a za peniaze nás všetkých?“ pýta sa Harabin
03 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Propagácia očkovania proti COVID-19 sa stala tŕňom v oku exministra spravodlivosti Štefana Harabina, ktorému sa nepáči najmä účinkovanie Zuzany Čaputovej v ňom. Podľa neho tým porušila zákon.


Ministerstvo zdravotníctva v týchto dňoch spustilo rozsiahlu kampaň na podporu očkovania proti koronavírusu, na ktorej sa okrem viacerých známych osobností z verejného či kultúrneho života zúčastnila aj prezidentka Zuzana Čaputová. A práve jej účinkovanie v krátkom šote pobúrilo exministra spravodlivosti a bývalého predsedu Najvyššieho súdu Štefana Harabina, ktorý jej to vo videu umiestnenom na sociálnej sieti aj rázne vysvetlil.
Namiesto peňazí vyhodených za kampaň mali radšej kúpiť liek Ivermectin

Kampaň pod názvom Očkovanie je sloboda s celebritami, ktoré podporujú očkovanie stála podľa Harabina skoro 84-tisíc eur. „Na propagáciu očkovania mohli radšej nakúpiť liek Ivermectin, ktorý sa ukázal byť účinná proti covidu,“ hovorí hneď v úvode svojho videa. Lídrami kampane sú Zuzana Čaputová a Vladimír Krčméry. „Čaputová nedávno podvádzala zápisom do komory advokátov. V reklame teraz dokonca vystupuje v prospech vakcín zahraničných farmaceutických firiem, čo je pre Slovensko podobne dehonestujúce ako pre Rusko keď Gorbačov vystupoval v reklame na McDonald,“ obul sa do prezidentky Harabin.



Naprázdno však neobišiel ani profesor Krčméry. „Jeho škola je podľa viacerých, aj mainstreamových médií, podvodnou liahňou na tituly, respektíve tituly na počkanie. Jej adeptami sú napríklad Dušan Kováčik, Ján Figeľ, Andrea Kalavská a celý rad ďalších,“ skonštatoval na jeho adresu Harabin, podľa ktorého by suma 84-tisíc eur bola pre nemocnicu v Kežmarku, alebo vo Svidníku, balzamom na duši všetkých chorých a odkázaných na ich pomoc. „Miesto reklamných kampaní by sa tieto peniaze mohli využiť aj na nákup lieku Ivermectin, ktorý sa ukázal veľmi účinný pri liečbe pacientov s covidom a výrazne aj znižuje šírenie infekcie,“ dodáva vo videu exminister.

"Matovič podvádzal a bude podvádzať," poukazuje na premiéra Štefan Harabin
Štefan Harabin, bývalý minister spravodlivosti a predseda najvyššieho súdu, sa opäť prejavil ako premiérov kritik. Matovič podľa neho podvádza aj tým, že v Európe má podporu na jeho covid diktatúru. Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.

Za nedovolené účinkovanie v klipe by mala dostať prezidentka pokutu

„Včasná liečba rýchlo vylieči pacientov, takmer okamžite zastaví vylučovanie vírusu do okolia, a tak zabraňuje aj jeho šíreniu. Jeho najväčším nedostatkom je zrejme skutočnosť, že balenie stojí až tri eurá. Zrejme z tohto dôvodu nie je na Slovensku, a miesto neho Ministerstvo zdravotníctva používa neúčinný Remdesivir v cene 2100 eur, na čom niekto nechutne a hyenisticky zarába. Za tých 84-tisíc eur, ktoré išli na reklamu pre vakcíny by bolo dosť balení Ivermectinu pre všetkých nakazených,“ konštatuje Harabin a vzápätí sa opäť venuje prezidentke a profesorovi. „Môže byť obsah reklamy šírený ústami Čaputovej a Krčméryho vierohodný, keď v minulosti boli usvedčení z klamstva a podvodov? Nepodvádzajú aj teraz úmyselne? Za peniaze nás všetkých?“ pýta sa Harabin, podľa ktorého by sme mali byť vládou informovaní nielen o benefitoch tejto vakcíny, ale aj o vážnych rizikách, ktoré sú skutočne také obrovské, že aj samotní výrobcovia odmietajú niesť zodpovednosť za svoje produkty vyrobené rýchlo a nevyvíjané štandardne.

Harabin v novoročnom príhovore prirovnal covid k viróze, cez ktorú sa nás snažia očkovať a čipovať
Štefan Harabin uverejnil na svojom facebookovom profile prostredníctvom videonahrávky novoročný príhovor. Opäť v ňom pripomenul, že koronavírus je len obyčajnou chrípkou a cez túto virózu sa nám snažia globálne sily podsunúť potrebu testovania,... Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Michal Filek


V závere sa exminister spravodlivosti venuje prezidentke a jej účinkovaniu v klipe. „Pani Čaputovej treba ešte pripomenúť jednu vec, a to existenciu ústavného zákona o ochrane verejného záujmu pri výkone funkcie verejného funkcionára, kde sa v článku 4 odsek 2 písmeno f hovorí: Verejný funkcionár sa musí pri výkone svojej funkcie zdržať všetkého, čo môže byť v rozpore s týmto ústavným zákonom. Na tento účel verejný funkcionár nesmie použiť svoju osobu, svoje meno a priezvisko, svoju podobizeň, obrazovú snímku, záznam svojho hlasu alebo svoj podpis na reklamu,“ hovorí Harabin a dodáva. „Je jedno, či ide o reklamu pre firmu Pfizer AstraZeneca, Moderna, Johnson&Johnson alebo Ministerstvo zdravotníctva. Podľa článku 9 odsek 10 písmeno e sa ukladá pokuta v sume zodpovedajúcej 12 násobku platu verejného funkcionára ak verejný funkcionár poruší povinnosti podľa už spomínaného článku 4. O tomto by mal okamžite rozhodovať výbor pre nezlučiteľnosť funkcií podľa rokovacieho poriadku Národnej rady,“ končí svoje video Štefan Harabin.

Harabin sa teší: Ministerstvo mu musí zaplatiť viac ako 85-tisíc eur!
Bývalý predseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin opäť raz dotiahol svoj spor so štátom k dokonalosti. Ministerstvo spravodlivosti mu musí vrátiť ušlú mzdu a ešte zaplatiť aj úroky, takže celkovo si príde na veľmi slušný balík... Čítať ďalej
07 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.