Chmelár: Za nikoho som sa nehanbil tak, ako za toto čudo, ktoré sa nazýva premiérom
03 | 02 | 2021 I Michal Filek

Za Matovičovo extempore v Elyzejskom paláci sa na premiéra zniesla spŕška kritiky. Nešetril ňou ani politický analytik Eduard Chmelár. Ten to dokonca na svojom facebooku nazval medzinárodnou blamážou. 


"K tomuto videu len toľko. Nikdy, nikdy v živote som sa za niekoho, kto reprezentuje Slovensko v zahraničí, nehanbil tak veľmi, ako za toto čudo, ktoré sa z nejakých dôvodov nazýva premiérom. Kým prezident Macron hovoril o európskom fonde obnovy a spoločnom postupe proti pandémii, Matovič veľkú časť svojho príhovoru venoval spomienke na to, ako si urobil videjko pred Počiatkovou vilou v Nice a ako ho jeho jedenásťročná Klárika ostrihala."

 

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2szhvyJes-QxB9LE3fbRD5NL3214rRE2aBdqUW3JTV61f4rm6ZAgyoteU&v=9F9Yt2bl3ck&feature=youtu.be

 

Milé a ľudské to, podľa Chmelára, prišlo hádam len Matovičovi a jeho skalným priaznivcom.

"Francúzsky prezident, ktorý poúčal nemožného slovenského premiéra ako malé dieťa, kto má slovo a ako používať techniku, si to zjavne užíval a potláčal smiech, francúzski novinári vyjavene zízali, čo to prišlo do Elyzejského paláca, ale nám všetkým ostala hanba na sto rokov. Kým "one time, next time" bolo ešte vtipné, toto je už medzinárodná blamáž... (tým, ktorým sa to nechce pozerať celé, odporúčam najmä pasáž od 6:48)," ukončil Eduard Chmelár.

 

Toto nádvorie Elyzejského paláca ešte nezažilo - Matovič pred novinármi vysvetľoval Macronovi, ako ho Klárka strihala
Jazykový kurz v Bruseli asi nestačil. Na nádvorí pred Elyzejským palácom v Paríži, sídle prezidenta Macrona Igor Matovič urobil ďalšie nie celkom zábavné predstavenie. Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Ivan Brožík