Bukovského slova sa potvrdili! Pre boj s covidom je najdôležitejšia zdravá sliznica vášho čreva
03 | 02 | 2021 I Ivan Mihale

„Mali ste dnes vo svojej strave dostatočné množstvo vlákniny? Mali ste dnes orechy? Urobili ste dnes všetko preto, aby sliznica  vášho čreva nebola v zapálenom stave a neprepúšťala do krvného obehu to čo nemá?“ týmito slovami začína doktor Bukovský na youtube svoje video. Upozorňuje v ňom aj na pravdivosť svojich výrokov na jar minulého roka, ktoré potvrdzuje zahraničná štúdia aj v širšom kontexte.


Je to určitá prevencia nielen voči následkom ochorenia COVID- 19, ale aj mnohými inými vážnymi ochoreniami. Syndróm presakujúceho čreva alebo porucha trávenia je veľmi závažná situácia v tele, ktorá má za následok rozvoj celého spektra ochorení. Môže to byť cukrovka, rakovina ale aj rôzne auto-imunitné ochorenia a chronické zápaly. Syndróm spôsobuje vznik drobných krvných zrazenín v mikrocievach.

 

 

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2ad-PLFDfrrz8M6IMB_JtH1uXShyfVOTf6o6T8jAfAgUluDp0SlCA0KX4&v=R4ftPVFvyiA&feature=youtu.be

 

 

„Ukazuje sa totiž, že k najzávažnejšou príčine úmrtia nepatrí zápal pľúc, u ľudí ktorí sú postihnutí COVIDom-19, ale následný zápal krvného obehu a následný vznik krvných zrazenín. Spôsobujú výpadky funkcie životne dôležitých orgánov a nakoniec ich zlyhanie.“ Pokračuje Bukovský.

Veľmi pravdepodobne to má korene v sliznici tráviaceho traktu. Pretože v zdravých črevách je hlien ktorý do tela za normálnych okolností nepustí žiadne látky ktoré tam nepatria. Rôznymi vplyvmi napríklad nesprávnej stravy, liekov, cukru, alkoholu, infekčných ochorení a iných faktorov nastáva, že sa bunky sliznice začnú rozpájať. Z črevného obsahu prenikajú do krvného obehu prenikajú molekuly  ktoré spúšťajú zápalové procesy v tele. Ďalej sa tam dostávajú aj nežiadúce baktérie a vírusy.

U ľudí s ťažkým priebehom ochorenia je často pozorovaná absencia zdravých baktérii čreve a prevaha baktérii ktoré v ľudskom organizme nemajú čo hľadať. Toto súvisí zo spôsobom stravovania a života, ktoré priamo spadá pod náš vplyv. Ako tvrdí doktor, 30 - 40% pacientov s COVID- 19 má iba tráviace ťažkosti a ak je tráviaci trakt v stave vysokej priepustnosti tak sa do krvného obehu dostáva aj vírus.

V závere videa Bukovský hovorí o dôležitosti starania sa o zdravie tráviaceho traktu, ktorú je potrebné dodržiavať, prevencii a tým predchádzať infekciám, ťažkým stavom a úmrtiam na Covid-19.

 

 

Musíme ukázať politikom, že sa ich už nebojíme a máme svoju hrdosť, burcuje doktor Bukovský
Doktor Igor Bukovský zverejnil na sociálnej sieti video, v ktorom poukazuje sám minister zdravotníctva nedodržiava nariadenia sebou schválené. Zároveň burcuje ľudí, aby si civilizovane ubránili nielen slobodu, ale aj životnú úroveň. Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.