Belousovová: Ak odrátame podvodom získaný vysokoškolský diplom, tak rezort školstva  riadi učňovkár!“
03 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Osoba ministra školstva už prekáža aj expolitičke SNS Anne Belousovovej. Podľa nej nie je Branislav Gröhling vôbec človekom na správnom mieste.


Na ministra školstva Branislava Gröhlingom sa to v poslednom čase hrnie azda zo všetkých strán. Nespokojnosť s jeho osobou ako šéfom rezortu školstva vyjadrila v statuse na sociálnej sieti aj bývalá predsedníčka SNS Anna Belousovová.
Hrať sa na ministra a byť ministrom, sú dve rôzne veci!!!



Belousovová nechápe, ako mohol šéf SaS, ktorého je Gröhlingom nominantom, vyhlásiť, že on pevne za ním stojí, pretože to je jeden z ich najschopnejších ľudí. „To logicky znamená, že ministrom školstva za SaS mohol byť napríklad kto? Absolvent špeciálnej školy bez ukončeného základného vzdelania?!“ pýta sa Belousovová. „Veď ak odrátame plagiátom podvodom získaný vysokoškolský diplom, tak rezort školstva vlastne riadi učňovkár. A on si to užíva, on sa cíti dobre. Hlavne, že je farebne zladený. Hrať sa na ministra a byť ministrom, sú dve rôzne veci!!!“ končí svoj status expolitička.

Gröhling sa hral na vizážistu, kaderníka a teraz sa hrá na ministra, smeje sa Belousovová
Kritický status exminister školstva Juraja Draxlera o jeho nástupcovi Branislavovi Gröhlingovi zaujal bývalú predsedníčku SNS Annu Belousovovú, a preto pod neho napísala vtipný komentár. Čítať ďalej
01 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.