Sexuálne trendy v roku 2021: Sex ako meditácia, ale aj dôraz na orgazmus oboch partnerov
02 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Sex síce nepodlieha trendom tak okato ako napríklad móda alebo kozmetika, ale predsa len sa vyvíja. Každý rok príde na trh nová sexuálnej pomôcka alebo sa objaví nový trend v sexualite. Prekvapí nás nový rok niečím v tejto oblasti? Píše portál Blesk.


Ukázalo sa, že aj keď si ľudia často pochvaľovali viac času so svojim partnerom či partnerkou, sexu oveľa viac nemali. Na druhej strane však pomerne výrazný rast záujmu zaznamenali on-line zoznamky, mladí ľudia viac experimentovali a skúšali nové formy milostného života, napríklad s pomocou video chatov. A čo možno v oblasti sexu a intímnych vzťahov očakávať od roku 2021? Pozrite sa na pár veľkých trendov podľa britských odborníkov.

Erotické hry na diaľku

Aj keď sa začali objavovať už pred koronavírusom, práve počas pandémie zažili boom. Ovládnu aj rok 2021. Reč je hlavne o erotických pomôckach, ktoré podporujú milostné hry na diaľku. Napríklad sú na trhu smart vibrátory, ktoré je možné ovládať cez mobilné aplikácie, čo dáva partnerom možnosť navzájom sa potešiť, aj keď sú od seba vzdialení napríklad desiatky či stovky kilometrov.

Je to ten pravý? Pár všeobecných tipov, ktoré vám spoľahlivo poradia
Potrebujete sa uistiť, že váš partner je naozaj ten pravý? Ak spĺňa nasledujúce vlastnosti, máte poriadne šťastie, pretože s týmto chlapom budete šťastná, píše portál Blesk. Čítať ďalej
01 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Sex cez internet

Ďalší trend, ktorý za svoj boom vďačí Covid-19. Video platformy ako Zoom, Skype či Google Hangouts sa podľa predpovedí v tomto roku stanú pre páry obľúbenou a veľmi využívanou "pomôckou". Sex cez video sa napokon podľa nedávneho prieskumu zaradil hneď na druhé miesto top desiatich mužských fantázií.

Sila panvy

Jedným z vedúcich trendov v oblasti sexu bude dôraz na starostlivosť o svaly panvového dna, vďaka ktorej si ženy môžu užívať lepšie milovanie a intenzívnejšie orgazmy. Ako pomocníkov k tomu majú dámy rad pomôcok - ako napríklad obľúbené Venušine guličky, ale aj špeciálne "tréningové" programy využívajúce Kegelove cviky. "Trend, keď sa čoraz viac žien intenzívnejšie stará o svoje sexuálne zdravie, sme pozorovali aj v predchádzajúcich rokoch," podotýka Adam Durčák.

Hitlerovo WC sedadlo ide do dražby s počiatočnou cenou 5 000 dolárov (FOTO)
WC sedadlo vyplienené z osobnej kúpeľne nacistického vodcu draží rodina vojaka z New Jersey, ktorá predmet berie ako vtipnú pripomienku Hitlerových neúspešných plánov ovládnuť iné národy, informuje portál RT. Čítať ďalej
02 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Noví hráči na trhu

Aj keď na trhu erotických hračiek stále vládne rokmi preverená klasika a napríklad vibrátory len ťažko vyjdú z módy, v nasledujúcom roku budú mať nového konkurenta: bezdotykové stimulátory klitorisu typu WomanizerPro40 či Womanizer Starlet 2. Tie k dráždeniu klitorisu využívajú sanie a tlak vzduchu a ženy si vďaka nim môžu užívať aj niekoľkonásobný orgazmus.

Mužské potešenie

Zatiaľ to vyzerá tak, že sa trendy na rok 2021 zamerajú hlavne na ženy, ale ani páni o nič neprídu. Vďaka silnejúce tolerancii fluidnej sexuality sa mužom otvárajú dvere k väčšiemu skúmaniu svojich tiel a nových zážitkov bez strachu z predsudkov. Muži akejkoľvek sexuálnej orientácie tak získajú širší priestor napríklad pre stimuláciu prostaty a análu. Práve análne hračky pre mužov sa začínajú na trhu s erotickými pomôckami viac presadzovať a podporujú muža v preskúmavaní aj tejto kedysi zakázanej mužskej erotogénne zóny.

Jedna z Muskových spoločností má opicu s čipom, ktorá dokáže hrať videohry
Elon Musk vyhlásil, že jedna z jeho startup spoločností má testovacie zariadenie, kde sa nachádza laboratórna opica s mozgovým implantátom v podobe čipu, ktorá dokáže hrať videohry, informuje portál RT. Čítať ďalej
01 | 02 | 2021 | Marek Molnár