Naša kolaborácia s populizmom a bláznovstvom nás vyjde veľmi veľa, tvrdí Hlina
02 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Konzervatívny demokrat Alojz Hlina si vo svojom statuse na sociálnej sieti všíma nielen nefunkčné testovanie, ale aj najnovší nápad ministra zdravotníctva posielať SMS na povolenie opustenia obydlí.


Nápad s posielaním SMS do centrály prevzal minister zdravotníctva Marek Krajčí z Grécka. Na Slovensku má zatiaľ veľa odporcov, medzi ktorých sa zaradil aj exšéf KDH a konzervatívny demokrat Alojz Hlina.

Podľa neho sme prežili nájazdy zo všetkých svetových strán a pochodoval tu už kde kto. „Prežili sme fašistov, niektorí tak, že sa s nimi spojili. Prežili sme komunistov, niektorí tak, že sa s nimi spojili. Prežili sme tvrdý nábeh demokracie, 90. roky. Terajšia naša kolaborácia s populizmom a bláznovstvom nás však vyjde veľmi veľa,“ píše Hlina.

„Hovorí sa, že ten, čo zabije jedného človeka, je vrah. Ten, čo zabije tisíce ľudí, je dobyvateľ a bude v dejepise. Náš premiér povedal, že zabili tisíce ľudí, budú teda v dejepise,“ uviedol ďalej.



„Všetci na svete sú nezodpovední, lebo celoplošne netestujú. My sme tu jediní múdri, ostatní sú hlúpi, lebo celoplošne netestujú. My tu testujeme do zbláznenia, keď príde za to celé záverečný účet, to len budeme všetci pozerať. Testujeme, ale nefunguje to. Ak potom všetkom, čo sme si tu v tom bláznivom manažmente užili, nás ešte idú donútiť posielať SMS, ak pôjdeme z domu a čakať na súhlas, tak hovorme o fatálnom zlyhaní. Nie nás občanov. Tých, čo nás zastupujú,“ uzatvára Hlina.

Hlina: Svet lieči. My testujeme v rozpore s odporúčaniami z letáku
Bývalý predseda KDH Alojz Hlina vyčíta Igorovi Matovičovi, že kým lídri iných krajín sa zameriavajú najmä na očkovanie, on si stále veselo testuje. Politik o tom píše v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
27 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.