Mázikovej Fúzačik či brat Otta Weitera: Ako spomínajú na Roba Kazíka jeho kolegovia?
02 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Slovenskom otriasla správa o smrti legendárneho hudobníka Roba Kazíka, ktorý nás navždy opustil vo veku 73 rokov, píše Nový Čas. Ako na túto bolestivú správu reagujú jeho kolegovia?

Otto Weiter (65)




Facebook (Otto Weiter)


"S Robom sme sa poznali strašne veľa rokov. Bol to môj kamarát, kolega a vždy, keď sme sa stretli na javisku, tak ma oslovoval Ahoj, bratu. Telefonovali sme si spolu, dá sa povedať, že dosť pravidelne. Nebolo na ňom vidieť, že sa cítil zle ani v telefóne nebolo nič poznať, takže to bola obrovská rana pre mňa a absolútne nikto to nečakal. Bude chýbať na scéne pre tú strednú a staršiu generáciu," zaspomínal vdovec Otto Weiter, ktorý bol Kazíkov blízky priateľ.

 

Eva Máziková (71)


"Opäť jedna smutná správa. Bože, som z toho úplne hotová, lebo prednedávnom sme robili fantastickú reláciu Chart Show, kde Robo spieval, kde bol usmievavý, kde bol krásny, kde sme sa smiali. Spomínali sme na naše zážitky a veruže už teraz ostanú len spomienky na výborného kolegu, priateľa, speváka, na môjho Fúzačika, tak ako som ho volala. Odpočívaj v pokoji, Robo," nešetrila dojímavými spomienkami Eva Máziková.

Peter Stašák (70)




Facebook (Peter Stašák)


"Je to smutné a strašné. Poznali sme sa viac ako 40 rokov. Kamarátili sme sa dlhé roky a za tie časy sme zažili všelijaké situácie. Hlavne si na neho spomínam vo dvoch rovinách - na kamaráta a speváka. Mal som ho celý život rád, veľmi sme sa znášali, nikdy sme nemali medzi sebou rivalitu ani sme si nezávideli. Boli sme naozaj blízki kamaráti," spomína Kazíkov "repeťácky" kolega Stašák.

 

 

Legendárny Robo Kazík zomrel vo veku 73 rokov
01 | 02 | 2021 | Timotej Dudka