Matovičova sestra: Nebola som ticho za Smeru, nebudem ani za OĽaNO
02 | 02 | 2021 I Aneta Leitmanová
Sestra Igora Matoviča na sociálnej sieti uzemnila diskutujúceho Tibora, ktorý jej vyčítal, že pranieruje svojho brata a politiku OĽaNO na verejnosti, nie v rodinnom kruhu. Nebudem držať hubu, odkázala Zuzana Belicová diskutujúcemu aj svojmu bratovi v premiérskom kresle.

Vášnivá polemika sa strhla na facebookovom profile Trúba N, kde administrátor kritizoval iniciatívu poslanca OĽaNO Andreja Stančíka, ktorý chce do konca volebného obdobia presadiť viac práv pre homosexuálov. Ako obyčajne, diskusia nebola o pôvodnej téme a keď jeden diskutujúci zahriakol premiérovú sestru Belicovú, povedala, že síce Milan Kňažko jej odporúčal "držať hubu" alebo riešiť veci v rodine, ale ona sa tým riadiť nebude.




"Nevidím na to jeden jediný dôvod, aby som sa o takýchto verejných veciach bavila súkromne. Skúste to vy a uvidíte, akú dostane odpoveď. Keď mi arogancia a papálašizmus vadili za Smeru, ale za vlády OĽaNO si mám pred tým zakrývať oči zrazu," napísala.












Baránek: Nie “Očkovanie je sloboda“, sloboda je moje rozhodnutie, či sa očkovať dám
Politického analytika Jána Baránka rozhorčili navrhované opatrenia ministra zdravotníctva Krajčího. Vláde Igora Matoviča, ktorá chce podmieniť opustenie domácnosti SMS správou, odkazuje v statuse na sociálnej sieti, že nie “Očkovanie je sloboda“,... Čítať ďalej
02 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


"Prepáčte, Tibor, ale ja papalášizmus, aroganciu politikov, dvojaké metre politikov, neplnenie sľubov či ignorovanie volebného programu poslancami, porušovanie zákonov či ústavy, klamstvá a manipulácie, ich pretvárku, nespravodlivosť v odmeňovaní či ich nekresťanské platy, predražené nákupy zbytočných zbraní a bojovej techniky, podlizovanie sa bruselským úradníkom a primitívnu rusofóbiu, necitlivosť k chudobe a dôchodcom nebudem, nemám záujem riešiť v rodine," rozhnevala sa Belicová.

Diskutujúcich požiadala, aby sa viac starali o to, čo píše v statusoch, nie o to, že je sestrou predsedu vlády Matoviča. "Lebo neviem, prečo ma niektorí ľudia žiadajú o priateľstvo. Či len zo zvedavosti, čo asi napíšem o niekom z rodiny alebo aby ma mohli poučovať, komandovať, ako mám žiť, čo robiť. Je to naozaj zaujímavé sledovať niektorých," napísala.

Mesík: Chráňte sa ako viete - skorumpovaná a ľahostajná vláda vám nepomôže
02 | 02 | 2021 | sefredaktor