Kollárová poslankyňa Pčolinská sa sťažuje na plat. Šatník tejto selfie maniačky stojí desaťtisíce eur
02 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Poslankyňa Sme rodina Adriana Pčolinská je manželkou šéfa SIS Vladimíra Pčolinského, ktorá sa sťažuje na učiteľský plat, avšak na sociálnych sieťach pôsobí ako selfie maniačka. Chváli sa luxusnými šperkami a oblečením za desiatky tisíc, píše Plus 7 dní. 

Na prvý pohľad krehkú brunetku si začali Slováci všímať aj vďaka tomu, že jej početná rodina s pohybuje v politike. Pri pohľade na Pčolinskej účet na Instagrame mnohí zaváhajú, či nejde iba o jej menovkyňu. Buď na vás totiž špúli  pery, alebo si robí selfie záber v cvičebnom úbore či v outfite, na ktorom iba doplnky stoja stovky eur.

Nie je žena ako žena a nie je politička ako politička. Pri pohľade na ich verejnú prezentáciu mnohí zapochybujú, či si dámy nepomýlili povolanie. Adriana Pčolinská rada zverejňuje súkromné snímky, na ktorých je v legínach a športovej podprsenke. Fotografie pri varení či inej domácej činnosti by sme hľadali ťažko, rovnako pracovných záberov má na sociálnej sieti ako šafranu.

 

Riaditeľ SIS Pčolinský sa znova strápňoval na sociálnej sieti
23 | 01 | 2021 | editor01hd


 

Nezorientovaní by mohli poslankyňu zaradiť do kategórie hot mamy alebo takzvanej MILF. Základným atribútom tohto pomenovania je pôsobiť sexi a sebavedomo a mať minimálne po tridsiatke, čo Pčolinská našpúlenými perami a priesvitnými topmi určite spĺňa. Okrem toho sama o sebe tvrdí, že je „One of a Kind“,  čo v preklade znamená „jediná svojho druhu“.

Pčolinská o sebe uvádza, že odborníčkou na anglický jazyk a literatúru, ako 31-ročná získala docentúru a už niekoľko rokov pôsobí na vysokej škole. Pred menom aj za menom má niekoľko titulov, doc. PaedDr. Adriane Pčolinskej, PhD., na jej pôvodnej práci prekáža len jedna vec. Na otázku, či by iba z učiteľského platu vyžila, pred viac ako rokom pre Denník N odvetila:

„Plat vysokoškolských pedagógov treba zvýšiť. Nebuďme populisti, nehovorme len viac, viac, viac. Chápem, že každý natiahne ruku a chce byť lepšie platený. Ale keď som bola docentka a mala som odrobených pätnásť rokov, stretla som v kabinete našu pani upratovačku. Trochu sme sa porozprávali a prišla reč aj na platy. Zistila som, že zarába o trochu menej než ja, docentka. Druhá facka prišla, keď sme chceli s manželom zažiadať o úver na bývanie. Obaja sme priniesli výplatné pásky a úradníčka ma vysmiala, či to myslím vážne. Hanbila som sa.“

Misska Borisa Kollára: Fabušová pobehovala polonahá po ulici a premaľovala dopravnú značku
Stále sa dostáva z októbrovej nehody, to jej ale nebráni v tom, aby sa postarala o poriadny rozruch. Modelka Miroslava Fabušová, ktorá sa preslávila ako Kollárova kamarátka z limuzíny, teraz takmer nahá pobehovala pred svojim domom a podľa susedov... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


 

Posledných päť rokov Pčolinská zarába ako poslankyňa. Mesačný plat poslanca v roku 2020 bol v hrubom 3 276 eur, k tomu treba prirátať paušálne náhrady, tak­zvané diéty. Ak žije v Bratislavskom kraji, táto suma by mala byť na úrovni 1 966 eur.

Podľa aktuálnych fotografií Adriany Pčolinskej sa zdá, že značná časť poslaneckého platu ide na jej šatník. Na Instagrame sa rada chváli luxusnými značkami. Chodí v saku, ktoré strihom i gombíkmi pripomína to z dielne Elizabetty Franchi takmer za 500 eur. Na inom zábere má obuté čierne lesklé lodičky s krištáľovým remienkom od Jimmy Choo za 900 eur.

Vlastní aj čierne okuliare, ktoré zachytila selfie záberom vo výťahu, tie pôsobia ako z kolekcie DITA eyewear za 680 eur. Módne maniačky si všimnú čierny šál Louis Vuitton za 430 eur, okuliare Cartier v hodnote 630 eur či niekoľko brošní Chanel, ktorých cena sa pohybuje okolo 500 eur.

 

Kollár: S riaditeľom SIS sa stretáva, riešia bežné politické veci
Predseda parlamentu a hnutia Sme rodina Boris Kollár priznal, že za šéfa Slovenskej informačnej služby (SIS) navrhol Vladimíra Pčolinského. Čítať ďalej
13 | 06 | 2020 | SITA


 

Okrem nich Pčolinská s láskou nosí na ruke trendy luxusný zlatý náramok love od Cartiera, ten „najlacnejší“ vyjde zhruba okolo 5 tisíc eur. Politička sa môže pochváliť aj klasickou maxikabelkou Chanel za 6 500 eur.

A čo na šatník a prezentáciu političky hovorí módna štylistka Andrea Ziegler? „Samozrejme, aj poslankyňa má svoj súkromný život a v princípe je jej vec, čo a ako dáva na sociálne siete, ale ľudia v politike nereprezentujú len seba,“ reaguje.

Baštou Matovičovho režimu je Kollárova rodina (A. Leitmanová)
18 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová