Belousovová Matovičovi: Začnite meniť svet od seba, nasťahujte do svojej luxusnej vily chudobné deti
02 | 02 | 2021 I Petra Demková

Bývalá predsedníčka SNS Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti vykričala premiérovi Igorovi Matovičovi, že sa hrá na sociálne cítiaceho ochranu rodín, no v skutočnosti on a jeho deti žijú zbohatlíckym spôsobom života.


„Pán premiér Matovič sa začal hrať s prorodinnou politikou. Píše dojímavé príspevky na FB o tom, ako deti šičky Aničky nemôžu trpieť za to, kde sa narodili a aký sociálny status má ich rodina. No proste jeho statusy sú vážna konkurencia Matky Pôstkovej a Čenkovej deti,“ píše Belousovová.

„On je podľa seba ten, kto tieto rozdiely medzi deťmi zmení. Vážený pán Matovič, začnite meniť od seba! Nasťahuje do svojej obrovskej luxusnej vily v Trnave sociálne odkázané rodiny s deťmi a odhláste svoje dcéry zo súkromnej školy pre deti zbohatlíkov! Povedzte svojim ministrom , aby prestali sponzorovať tretí sektor a zasahovanie do vnútorných záležitostí Bieloruska z našich peňazí, aby prestali dávať prácu americkým výrobcom zbraní cez ohromné zákazky vojenskej techniky,“ odkazuje bývalá podpredsedníčka SNS.

Gröhling sa hral na vizážistu, kaderníka a teraz sa hrá na ministra, smeje sa Belousovová
Kritický status exminister školstva Juraja Draxlera o jeho nástupcovi Branislavovi Gröhlingovi zaujal bývalú predsedníčku SNS Annu Belousovovú, a preto pod neho napísala vtipný komentár. Čítať ďalej
01 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


„Potom vám neostáva ani len na obedy pre všetky deti. A určite by ste mali prestať manažovať všetko, čo súvisí s pandémiou. Kde vaše opatrenia prejdú, tam totiž tráva nerastie a ostávajú zničené ľudské osudy, ľudia - živitelia rodín, ktorí stratili svoju obživu a ich deti, ktoré sa môžu len závistlivo cez plot pozerať na prepychový život vašich detí a detí vám podobných zbohatlíkov,“ vyčíta Belousovová Matovičovi.

„Ktorý psychicky zdravý človek si myslí, že je schopný zvrátiť demografický vývoj?“ pýta sa Belousovová
01 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


Národniarka je presvedčená, že za neduhy v našej spoločnosti môže kapitalizmus, ktorý Matovičova vláda podporuje. „A hlavne: Kosák a kladivo do ruky a poďte zničiť ten podlý kapitalizmus, ktorý je a vždy bude hlavnou príčinou sociálnych nerovností. Vlastne toto urobiť nemôžete. Riskovali by ste basu, keďže vaša koalícia na návrh bývalého zväzáka Dostála a Šeligu prijala návrh zákona, ktorým chváliť socialistický režim a jeho výdobytky je trestné!“ uzatvára Belousovová.