Je to ten pravý? Pár všeobecných tipov, ktoré vám spoľahlivo poradia
01 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Potrebujete sa uistiť, že váš partner je naozaj ten pravý? Ak spĺňa nasledujúce vlastnosti, máte poriadne šťastie, pretože s týmto chlapom budete šťastná, píše portál Blesk.


Vie vás rozosmiať

Zmysel pre humor je veľmi dôležitá vlastnosť. Muž, ktorý vás dokáže rozosmiať, má zrejme pozitívny pohľad na svet, a to sa počíta! Nemusí to byť šašo, ktorý za každú cenu sype vtipy z rukáva, ale hlavne by si mal vedieť urobiť srandu sám zo seba. Chlap, s ktorým je zábava, je pre život určite lepší ako nejaký suchár.

Má vás rád takú, aká ste

Asi nechcete počúvať, že jeho bývalá mala menší zadok a väčšie prsia ako vy, však? Síce to mnohí považujú za klišé, ale vzhľad naozaj nie je všetko. Bude iba dobre, keď sa jeden druhému budete chcieť páčiť, ale tiež je dobré si uvedomiť, že osemnásť rokov sme boli naozaj len raz v živote.

Päť šokujúcich sexuálnych rekordov, ktoré vám vyrazia dych
Svetové rekordy sú výzvou na prekonanie našich obmedzení, pričom nás nútia dosiahnuť zdanlivo nemožných výkonov, avšak na druhej strane existujú aj rekordy, ktoré sú úplne hlúpe, ale taktiež fascinujúce a zábavné, ako napríklad najsilnejšia vagína... Čítať ďalej
10 | 01 | 2021 | Marek Molnár


Funguje vám to v posteli

Sex hýbe svetom, či chceme alebo nechceme. Ak si nebudete rozumieť v tomto smere, s vysokou pravdepodobnosťou to ovplyvní aj ďalšie oblasti vášho spolužitia. Ak sú partnerove preferencie v intímnej sfére také, že sa s nimi neviete vyrovnať, rovno to zabaľte. Ale hlavne - nehanbite sa o tom hovoriť.

Dá sa na neho spoľahnúť

Je veľmi dôležité vedieť, že vás partner nenechá v štichu a že si môžete veriť. V každom vzťahu vzniknú nedorozumenia, ale čoskoro spoznáte, či v základných veciach váš vyvolený funguje alebo zlyháva. Nerobte si ilúzie, že sa zmení - ak vás podrazil desaťkrát, urobí to opäť.

Je k vám úprimný

Kto v živote neurobil žiadnu chybu? Kto z nás nemá nejakého kostlivca v skrini? Ak sa vám partner prizná s niečím, načo nie je dvakrát pyšný, nič mu nevyčítajte, ale buďte naopak rada, že je schopný byť otvorený a verí vám.

Ženy sa priznali, s koľkými mužmi v skutočnosti spali. Ide o šokujúce čísla?!
Jedna z najhorších otázok, aké muži kladú ženám znie: "Koľko chlapov si mala predo mnou?" Neexistuje na ňu žiadna dobrá odpoveď. A ak ju budete klásť, môže sa vám stať, že sa zaradíte do stereotypných škatuliek, ktoré by v 21. storočí nemali... Čítať ďalej
27 | 01 | 2021 | Marek Molnár