Gusto Murín: Koniec samoväzby občanov je v nedohľadne a bude trvať týždne
01 | 02 | 2021 I Petra Demková
Gustáv Murín v rozsiahlom blogu tvrdí, že vláda bude predlžovať zákaz vychádzania preto, lebo ak sa toto obmedzenie skončí, padne aj kabinet Igora Matoviča.

Známy spisovateľ je presvedčený, že čelíme v poradí už tretiemu globalizačnému pokusu. „Prvým sa pod zámienkou globalizácie mala presadiť amerikanizácia sveta. To vyvolalo tak masívne protesty, že svetovládci hľadali inú páku. Našli duševne nestabilnú Grétku a začali masívnu celosvetovú mediálnu kampaň o globálnom oteplení. Skonštruovali pritom dedičný hriech celého ľudstva, ktoré vraj za to môže, hoci ide o cyklický úkaz, ktorý si ide svojou cestou, či chceme alebo nie. Väčšina obyvateľstva tento humbug úspešne odignorovala. Tak im prišla vhod nafúknutá pandémia, vďaka ktorej s nami cvičia podľa ľubovôle,“  píše Murín.

Gustáv Murín žiada poslancov OĽaNO, aby uskutočnili výmenu terajšieho predsedu vlády
Gustáv Murín ponúka verejnosti znenie listu, ktorý pripravil a odoslal poslancom klubu OĽaNO do Národnej rady. Verejnosť žiada, aby sa k nemu pripojila. Od poslancov klubu vládnej strany žiada, aby vymenili svojho predsedu vlády a prestali so... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Petra Demková


Podľa neho Slovensko má smolu, že „práve v týchto časoch sa do čela krajiny dostal duševne nevyrovnaný jedinec, ktorý trpí mesiášskym komplexom". Murín tvrdí, že Igor Matovič je obklopený kamarilou nadšených a neschopných – a práve tí sú schopní všetkého.

"Stali sme sa svetovým laboratóriom tohto experimentu. Začalo sa to rúškami. Zo dňa na deň sme ich mali nosiť, ale selfie-vláda nám ich nedodala. Poslušní občania si začali na vlastné náklady a vlastnou vynaliezavosťou vyrábať rúška sami. Ale teraz treba vraj respirátory. Až budeme mať všetci respirátory, čo bude potom. Plynové masky?“ pýta Murín.

„Potom prišli s povinnými odstupmi. Potom prišiel Matovič s nápadom, že budeme svetoví, keď sa všetci naraz otestujeme. Potom prišli s novým lákadlom. Ak sa všetci podrobíme globálnemu experimentu s neodskúšanými, nezrelými a potenciálne nebezpečnými vakcínami – bude po pandémii,“ myslí si spisovateľ.

Murín je presvedčený, že kríza v nemocniciach vzniká preto, lebo vláda urobila z virózy strašiaka, preto aj tí, čo by chorobu bez problémov vyležali doma, sa hrnú do nemocníc.

Murín: Lipšic zrejme pomáhal vykrádať spis Kuciaka. Bude ako špeciálny prokurátor zákon chrániť?
„Lipšic, ktorý v tak závažnom vyšetrovaní, ako bol prípad Kuciaka, zrejme pomáhal vykrádať spis a teda fatálne porušovať zákon, bude ten zákon ako špeciálny prokurátor chrániť?“ pýta sa v najnovšom statuse na sociálnej sieti spisovateľ Gustáv... Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Petra Demková


„Tým čo sa ochotne toľkokrát ohli s nádejou, že už bude koniec, keď budú poslušne nasledovať aj tie najabsurdnejšie pokyny a opatrenia, treba pripomenúť, že náboženský fanatik v kresle ministra zdravotníctva prišiel v týchto dňoch s myšlienkou, že by sme sa mali testovať každý piaty deň! Zabudol dodať, že čerstvo otestovaný sa môže už desať minút po vyjdení z testovacej miestnosti infikovať ,“ upozorňuje spisovateľ.

„Tým čo sa ochotne toľkokrát ohli s nádejou, že už bude koniec, a hrnú sa na očkovanie, treba pripomenúť, že až sa ten mega-biznis skončí, príde neprekvapivá správa, že veď sú tu omnoho nebezpečnejšie mutácie toho istého vírusu a tak bude treba vyvinúť novú vakcínu a až budú ňou všetci zaočkovaní, príde nová mutácia. Už ste pochopili?“ pýta sa.

Murín si všimol, že expert a poradca vlády lekár Peter Visolajský povedal zarážajúce veci. Údajne negatívnym certifikátom ako vstupenke na slobodu sa nedá veriť, lebo je ich možné falšovať.

„Výsledok? Sľuby ministra obrany a arogancie Naďa, že v marci si oddýchneme, sú falošné. Podľa Visolajského je koniec samoväzby občanov v nedohľadne a bude trvať týždne a týždne a týždne," píše Murín a pripomína, že Visolajský nie je ani virológ, ani epidemiológ. Upozorňuje, že nemecký virológ Drosten najnovšie hlása, že očkovanie takisto nie je svetielkom na konci tunela.

„A teraz si to konečne priznajme. Čokoľvek vo svojej bezradnosti vymysleli Len On a jeho kamarila, nepríde. Ako sa to bláznom občas stáva, prerieknu sa a povedia pravdu. Podľa Matoviča stojí miliarda dlhu za nezmyselné testy a vakcínu, ako aj 4 500 obetí za to, aby tu nebola iná, než jeho vláda. Náboženský fanatik v kresle ministra zdravotníctva predsa už priznal, že pred Novým rokom narýchlo nariadili zákaz vychádzania, lebo sa po násilnej smrti generála Lučanského báli demonštrácií na zvrhnutie ich selfie-vlády,“ uvádza Murín.

„Tento zločinný režim sa zdiskreditoval za pol roka tak, že sa pri moci drží už iba núdzovým stavom, zneužívaním Polície a armády! Skončí sa núdzový stav a oni končia. Takže oni to budú ťahať donekonečna. Tak ako pri umelo vyvolanej hystérii s globálnym oteplením sa aj tu v tichosti ignoruje fakt, že ide o cyklický a teda predvídateľný jav. Lacné, jednoduché a osvedčené opatrenia v rukách každého občana sa zamlčiavajú, alebo bagatelizujú, naopak masívne a brutálne zadlžujúce opatrenia štátu sa nasilu a proti logike presadzujú?“ uzatvára Murín.

Spisovateľ Gustáv Murín: neoliberálne stupidity zaplavujú západný svet
Známeho slovenského spisovateľa pobúril obsah článku v časopise Plus 7 dní o tom, že anglickú kráľovnú má hrať v novom historickom seriáli herečka tmavej pleti. Murín sa smeje z absurdnej „politickej korektnosti“ Západu a predpovedá, že výsledkom... Čítať ďalej
24 | 01 | 2021 | Petra Demková