Blaha o kandidátovi na špeciálneho prokurátora Kyselovi: To je ten, čo trýznil generála Lučanského
01 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Pred vypočúvaním kandidátov na šéfa špeciálnej prokuratúry si v statuse na sociálnej sieti podal poslanec Smeru Ľuboš Blaha prokurátora Petra Kysela.


Peter Kysel bol v poradí prvý, ktorého mali poslanci verejne vypočuť. Ľuboš Blaha neskrýval, že sa na to veľmi teší. „To je ten, čo uvrhol do väzby Milana Lučanského. Hrdinu. Kysel ako prokurátor v roku 2014 zapríčinil, že z väzby sa na slobodu dostal člen mafiánskej skupiny sýkorovcov. Ten istý Kysel však nedovolil Milanovi Lučanskému vo väzbe ani len obrázok od dcérky,“ napísal.



„Mafiánov púšťať a tých, ktorí proti mafii bojujú, trýzniť. Fakt super. Mafiáni sa dnes smejú zo smrti Milana Lučanského a ten, kto proti mafii bojoval, už nežije. To je výsledkom činnosti pána Kysela. A teraz chce byť tento pán šéfom špeciálnej prokuratúry. Mne je normálne zle. Budem sa pýtať. Tvrdo,“ zastrájal sa Blaha.

"Na Slovensku sa spravodlivosti zmocnili urválkovia" - nielen na margo smrti generála Lučanského píše Ľuboš Blaha
"Milana Lučanského už dohnali k smrti. A zdá sa, že sú pri chuti. Kto bude ich ďalšia obeť? Na koho vyšla politická objednávka tentoraz? Na koho Matovič ukázal prstom? Kto sa potkne o papuču?" Citát poslanca Ľuboša Blahu. Čítať ďalej
29 | 01 | 2021 | Ivan Brožík