Blaha: Liberálnym médiám nevadí mlátenie demonštrantov v Európe, problémy vidia len v Rusku
01 | 02 | 2021 I Aneta Leitmanová
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha má plné zuby pokrytectva liberálnych médií , ktoré na jednej strane tolerujú násilie proti demonštrantom v Európe, nespokojným s korona-opatreniami, no na strane druhej kritizujú zásahy proti nedovoleným zhromaždeniam v Rusku, píše na sociálnej sieti.

Opozičný politik politik poukazuje na to, že v celej Európe sa protestuje, ale médiá "kopú do ľudí", že si dovoľujú porušovať protipandemické opatrenia.

"Na Slovensku dokonca gestapo pokutuje ľudí za to, že zbierajú podpisy pod referendum - pritom v ústave je jasne napísané, že petičné právo možno obmedziť len počas vojny. A aj keď to, čo tu pácha Matovič, je skrytá vojna proti vlastnému národu, podľa oficiálnych definícií vo vojne nie sme a polícia teda porušuje ústavu. Ale to médiá nezaujíma. Ľudia vraj nemajú čo protestovať proti tyranii," píše Blaha.



Pedagóg Blaha: Remišová u Fica hanebne prepadla, takéto trdielko ešte na skúške nemal!
Pätnásť poznámok Ľuboša Blahu k televíznej diskusii Remišová - Fico. V poslednej z nich konštatuje, že "Slovensko v čase Covidu nemôžu riadiť mentálne nemehlá". Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


Tvrdí, že v rozpore s tým médiá "tlieskajú v stoji", keď v Rusku vyjdú do ulíc deti "oblbnuté americkou propagandou". Upozorňuje, že liberálne médiá v Európe útočia na demonštrantov, že porušujú protipandemické opatrenia, no v Rusku už nebezpečenstvo šírenia Covid-19 vidieť nechcú. Blaha kriticky vníma aj vyjadrenia šéfa diplomacie EÚ Josepa Borella, ktorý vyjadril znepokojenie nad zásahmi v Rusku.

"Zvláštne, že keď v jeho rodnom Španielsku polícia mlátila Kataláncov, tak to mu nevadilo. A keď zatvárala katalánskych lídrov, ešte si do nich kopol, pritom je sám rodený Katalánec. Borrellovi nevadilo ani to, že v týchto istých dňoch polícia násilne rozháňa demonštrácie v Holandsku. Amsterdam je v plameňoch, všade policajná brutalita - ale to je v pohode, to len v Moskve z toho slniečka bolia ich liberálne srdiečka," vyhlásil Blaha.



Blaha: "Vakcína je úsmev...Takto hlúpu propagandu by si nelajzol ani Kim Čong-un"
Ľuboš Blaha sa, ako mnoho iných, pozastavil nad reklamnou kampaňou, ktorou naša vláda propaguje očkovanie. "Vakcína je sloboda". "Vakcína je úsmev". Prosím, štipnite ma. Toto musí byť zlý sen. Takúto hlúpu propagandu by si nelajzol ani Kim... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Michal Filek


Podľa neho mu je zle z tohto dvojitého metra a pripomína, že v Rusku liberálni demonštranti surovo zmlátili iného občana, ktorý sa kriticky vyjadril k osobe Alexeja Navaľného. "Ale keď si liberál, tak môžeš svojich kritikov aj zabiť. Toto našim médiám nevadí," konštatuje Blaha.

"Ja držím Putinovi palce. To najhoršie, čo sa Rusku môže stať, je aby ho ovládli Američania ako počas temných neoliberálnych jeľcinovských čas - v 90. rokoch Rusko pomaly umieralo, dnes je vďaka Putinovi opäť silná veľmoc, z ktorej srší sebavedomie a rešpekt," vyznal sa poslanec Smeru.

Otvorený ďakovný list vláde SR a jej prisluhovačom od Združenia slovenskej inteligencie
Zdroj: Združenie slovenskej inteligencie - KORENE Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Prevzatý článok