Vinczeovci sú malý krok pred adopciou: Buď budeme hrdinovia, alebo zbabelci, domnieva sa Adela
31 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

To, že známy moderátorský párik Adela a Viktor Vinczeovci túžia po spoločnom dieťati, ale osud im veľmi nepraje, nie je žiadnym tajomstvom. Ako píšu Topky, manželia uvažujú o adopcii dieťaťa a dokonca sa nachádzajú v tzv. perdadopčnom procese.


Predadopčný proces však nie je zárukou, že si dvojica dieťa musí osvojiť, práve naopak - majú ešte čas a možnosť pevne sa rozhodnúť. „Sme v predadopčnom procese. To znamená, že keď nám na konci tej cesty povedia, že si máme prísť po dieťa, stále sa môžeme rozhodnúť, či to naozaj chceme alebo nie," vysvetlila Adela pre magazín Evita.

Avšak Adela si podľa jej slov dobre uvedomuje závažnosť ich rozhodnutia a to, aký bude mať vplyv na verejnú mienku. Domnieva sa, že sa s manželom ocitli v pozícii, kedy si musia vybrať, či chcú byť pre verejnosť za hrdinov, alebo zbabelcov.

Adela Vinczeová je z covidu vonku! Chorý manžel ďalej varuje ostatných
Moderátorka Adela Vinczeová (rodená Banášová, 40) mala ľahší priebeh koronavírusovej nákazy a po desiatich dňoch karantény je zdravá. Jej manžel Viktor (30) však stále s vírusom bojuje a prorokuje straty na životoch, informuje portál... Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


„Verzia osvojenia dieťaťa sa komunikuje príjemne, pretože človek je z pohľadu spoločenských vzorcov hrdinom. No pri tej druhej možnosti by sa ocitol v pozícii egoistického zbabelca, ktorý sa nechce deliť o svoj čas a život s osvojeným dieťaťom. Nechcem, samozrejme, zovšeobecňovať, ale tento pohľad by mohol byť väčšinový," domnieva sa Adela.

Viktor však o verejnosť veľký strach nemá. Podľa neho totiž v prípade, že by dieťa odmietli, stačila správna komunikácia. „Je to dosť podobné, ako keď ľudia povedia, že deti nechcú. Myslím, že otvorenou komunikáciou by som prispel práve k rozpúšťaniu toho tlaku. Aj toto je verzia, ktorá sa pokojne môže stať," uviedol Viktor Vincze podľa Topiek.

Sajfove vylepšenie vzhľadu za tisíce eur: Podstúpil rovnaký zákrok ako Adela či Vera Wisterová!
Okrem bradavice nad pravým okom, ktorú si nechal odstrániť v roku 2006, nedávno Sajfa podstúpil ďalšie vylepšenie svojho zovňajšku. Po jeho kolegyni Adele Vinczeovej či Very Wisterovej si tak nechal napraviť chrup aj on, píše portál Plus 7... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Timotej Dudka