"Verím, že Biden nebude spokojne online sledovať vraždenie ľudí vo svete," píše komunálny politik Groma
31 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Patrik Groma, komunálny politik, poslanec MsZ v Žiline, bývalý viceprimátor a bývalý poslanec Žilinského samosprávneho kraja si vzal na paškál "prehnitý, skorumpovaný a cynický" systém. Na príklade USA.


Groma v statuse na sociálnej sieti konštatuje, že "Amerika je v rozklade, tak ako celý svet." "Neokrôchaný obchodník alebo uhladený vrah. Trump alebo Biden. Bohužiaľ, nič viac dnes Amerika svetu nemôže ponúknuť." A čitateľovi zostáva iba sa pýtať, či to platí iba pre Ameriku.

Reprofoto FB (@Paťo Groma)


"Prehnitý, skorumpovaný a cynický systém "najväčšej demokracie" kde vás popravia bez spravodlivého súdu je rozdelený na 2 polovice."

Groma usudzuje, že "Amerike chýba mladý reformátor, politik, ktorý svoj potenciál v politike ešte nevyčerpal, človek bez krvi na rukách, s triezvou mysľou, ktorý odolá globálnym oligarchom a ich manierom. Budeme si musieť ešte pár rokov počkať."

V závere statusu vyslovuje Groma nasledujúce želanie - "Verím, že Biden už nebude takto spokojne online sledovať vraždenie ľudí vo svete, aj keď si to, povedzme, zaslúžili, pretože v modernej demokracii nie je miesto pre takéto skutky, ale len pre spravodlivý súd."

Text Patrika Gromu k fotografii, ktorú uverejnil na svoj FB profile: "Na snímke z 1. mája 2011 je vidieť ministerku zahraničných vecí Hillary Clintonovú, prezidenta (paradoxne aj nositeľa nobelovej ceny za mier) Baracka Obamu, viceprezidenta Joea Bidena (vľavo) a ich bezpečnostný tím pri online poprave bin Ládina a jeho rodiny. Mimochodom, jedine Clintonová aspoň trochu prejavila empatiu a zdesenie. "


Čo prezrádza na Matoviča horoskop? Je cynicky, lakomý, a tie ďalšie hrôzy si už radšej prečítajte sami
Mnohí z nás veria na spájanie čísiel a hviezd, preto často sledujú svoje horoskopy. Chcú vedieť, čo ich v daný deň, mesiac alebo rok čaká, či akí ako človek sú. Sleduje ho aj premiér Matovič? Ak nie, toto by si mal určite prečítať, a zrejme ho to... Čítať ďalej
30 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.