Zlepšite svoj sexuálny život. Ide to hneď!
30 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Máte pocit, že je váš sexuálny život na bode mrazu? Padli ste s partnerom do rutiny? A už dávno si nepripadáte sexi? Odborníci sa zhodli na šiestich tipoch, vďaka ktorým posuniete vaše milovanie na ďalšiu úroveň. Dobrou správou je, že všetky rady môžete so svojím partnerom vyskúšať ešte dnes, píšu Novinky.




Čas od času sa stane, že milovanie nemá šťavu. V taký moment máte dve možnosti. Buď všetko necháte pri starom, alebo sa pokúsite váš milostný život resuscitovať.





Ak ste sa rozhodli pre druhú možnosť, môžete nasledovať jednoduché rady odborníkov, ktoré vášmu sexuálnemu životu dodajú druhý dych.


Sex v čase korony: A čo sa zmenilo u vás?
Sme zatvorení doma, učíme deti učiť sa, pociťujeme pokles ekonomiky, hľadáme riešenie finančných kríz, ale ako sú na tom naše vzťahy? Láska? Sex? Zažívajú problémy rovnako ako domáce rozpočty alebo kvitnú, pretože na seba konečne máme čas? Píše... Čítať ďalej
28 | 01 | 2021 | Marek Molnár

Naučte sa správne bozkávať





Skúsené páry často zabúdajú, že bozkávanie je korením vzťahu. Ak je vám tento scenár povedomý, potom rýchlo oprášte svoju bozkávaciu techniku. Podľa štúdie uverejnenej v The American Journal of Medicine totiž bozkávanie zvyšuje hladinu dopamínu v mozgu, čo je chemická látka stimulujúca túžbu u mužov i žien.





"Pred samotným bozkávaním môžete svojim jazykom pomaly nasledovať pery vášho partnera, prípadne jemne stlačiť svoje pery," odporúča sexuologička Carol Queenová a dodáva, že práve tieto hrátky pripravia vášho partnera na následné milostné dobrodružstvá.


Uši ako nová erotogénna zóna




Môže to znieť neuveriteľne, ale stimulácia uší dokáže s pánmi hotové zázraky. Nebojte sa pánske uši jemne okusovať, hladiť je alebo lízať. Rovnako tak môžete partnera poštekliť a ticho sa ho spýtať, ako veľmi sa mu tieto hrátky páčia. Uvidíte, že mužské vyvrcholenie na seba nenechá dlho čakať.


Sex zabránil lupičovi v úteku z miesta činu. No nie je to smola?
27 | 01 | 2021 | sefredaktor



Nebojte sa miešku




Ak patríte k ženám, ktoré sa miešku vyhýbajú ako čert krížu, potom je najvyšší čas tejto oblasti venovať pozornosť. Dôležité je len to, aby ste postupovala jemne a vyhla sa prípadnému hryznutiu alebo škrabaniu. "Jemné sania, ľahký stisk alebo hladenie miešku - to všetko sú pohyby, vďaka ktorým muž ľahko dosiahne vyvrcholenia," radí sexuálny odborník Charlie Glickman pre Woman 's Health Mag.





Zamerajte sa na krk




Pánsky krk je rovnako citlivý ako váš. Využite tejto znalosti a počas nasledujúceho milovania krk láskajte, bozkávajte a hladkajte. Odborníčka na sex Emily Morseováý radí, aby ste mierne otvorenými ústami pobozkala zadnú časť krku. "Kombinácia tepla a jemných vibrácií vyvolá v partnerovi príjemný sexuálny pocit," dodáva.


Ako spoznáte, že máte kvalitný sexuálny život
Spokojný sexuálny život a intimita hrajú v dlhodobom vzťahu zásadnú úlohu. Odborníčka na vzťahy Lori Bizzocová ponúka šesť ukazovateľov, ktoré odhalia skutočnú pravdu o kvalitného vášho sexuálneho života, píše portál... Čítať ďalej
19 | 01 | 2021 | Timotej Dudka



Venujte pozornosť jeho bradavkám




Vedeli ste, že pánske bradavky sú veľmi citlivým miestom? Páni, ktorí boli opýtaní v časopise Cortex, dokonca pripustili, že bradavky sú jedným z najlepších sexuálnych spúšťačov túžby.





Carol Queenová navrhuje, aby ste v jednej chvíli sála partnerove bradavky, a zároveň rukami stimulovala jeho penis. "Stimulácia dvoch erotogénnych zón bude pre partnera veľmi príjemná," hovorí sexuologička. Prípadne môžete svoju pozornosť venovať výhradne bradavkám.





Nezabúdajte na penis




Vzhľadom k tomu, že žaluď je pretkaný mnohými nervovými zakončeniami, rozhodne by ste ani v tejto oblasti nemala šetriť svojou pozornosťou. Okrem klasického orálneho sexu môžete vyskúšať aj odváženějšie techniky, ktoré vášho partnera príjemne pripravia.





"Potrite si prsty lubrikačným gélom a následne ich zomknite do písmena O. Ďalej jemne, a napriek tomu intenzívne, kĺzajte cez žaluď," vysvetľuje sexuologička Carol Queenová. Uvidíte, že sa váš partner bude cítiť ako v siedmom nebi.


Čaputová o domácom násilí či sexuálnom zneužívaní: Nie ste v tom sami!
Nedávnym hosťom "markizáckej" relácie Teleráno bola prezidentka Zuzana Čaputová. Tá prehovorila o pandemickom období, sexuálnom zneužívaní aj o pribúdajúcich prípadoch domáceho násilia počas lockdownu. Čítať ďalej
15 | 01 | 2021 | Timotej Dudka