Sajfove vylepšenie vzhľadu za tisíce eur: Podstúpil rovnaký zákrok ako Adela či Vera Wisterová!
30 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Okrem bradavice nad pravým okom, ktorú si nechal odstrániť v roku 2006, nedávno Sajfa podstúpil ďalšie vylepšenie svojho zovňajšku. Po jeho kolegyni Adele Vinczeovej či Very Wisterovej si tak nechal napraviť chrup aj on, píše portál Plus 7 dní.


Po krásnom bielom úsmeve túži snáď každý, kto sa objavuje v televízii alebo je považovaný za instagramového influencera. Výnimkou nie je ani Matej "Sajfa" Cifra, ktorý si momentálne napráva svoj chrup fixačným strojčekom, ktorý sa od toho klasického líši tým, že je priesvitný, a tak ho nie je na prvý pohľad vidieť. Aspoň nie tak výrazne, ako to je u klasických "plechových" strojčekov na narovnanie zubov.

Matej "Sajfa" Cifra si svoje rodičovstvo už môže užívať naplno! Jeho najnovší príspevok na Instagrame vás dojme k slzám
Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej "Sajfa" Cifra prežívajú momentálne tie najkrajšie chvíle života a konečne sa dočkali príchodu prvého potomka! Na druhej strane sa vynárajú otázky typu (prečo až teraz)? Od ich spoločnej svadby ubehli takmer tri... Čítať ďalej
25 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Avšak nejde o žiadny lacný špás - táto ortodonistami vychvaľovaná náhrada klasického strojčeka na zuby totiž stojí od 4 000 do 6 000 eur! Sajfa si týmto spôsobom vyrovnáva svoj chrup už niekoľko mesiacov.

„Aj Verča (Vera Wisterová - pozn. red.) ho nosila. Myslím, že bola jedna z prvých, ktorí ho mali, keď prišla na Slovensko nová technológia. Už vtedy som rozmýšľal, čo so zubmi, či sa do toho pustím. Potom som mal veľa referencií z okolia, že to funguje v zásade v akomkoľvek veku, tak som sa rozhodol vyskúšať to,“ prezradil Sajfa podľa vyššie uvedeného portálu.

Luxusná dovolenka Plačkovej v Keni: Koľko stojí ubytovanie medzi žirafami?
Bezhlavé rozhadzovanie peňazí má influencerka a samozvaná kráľovná Instagramu Zuzana Plačková (29) v krvi. Začiatok roka 2021 trávi na dovolenke v Afrike, z rajského Zanzibaru sa pred niekoľkými dňami navyše premiestnila do divokej Kene. Čo tam?... Čítať ďalej
28 | 01 | 2021 | Timotej Dudka