Príkaz zhora, testovanie zdola - Matovičov indický rektálny sen
29 | 01 | 2021 I Ivan Brožík
V Číne začínajú robiť testy na koronavírus pomocou výterov z konečníka, majú byť presnejšie. Minister Krajči a premiér Matovič o tom uvažovali. Predseda vlády túto metódu študoval počas svojej karantény.

"A je to tu...testovanie zdola" - zareagoval na túto skutočnosť bývalý poslanec SNS Karol Farkašovský v statuse na sociálnej sieti.



"Víťazom korona krízy je jednoznačne ľudská kreativita. Tú nezdolá žiadny vírus a nepokorí žiadne opatrenie vlády ani hlavného hygienika. Tá bude kvitnúť či je teplo a či mráz. Tušil som to, že špáranie paličkami v nose nebude - konečná. Že ešte príde čosi romantickejšie a veľkolepejšie ... i vraj účinnejšie. Tak to tu máme vážení." konštatuje bývalý poslanec so zjavnou dávkou irónie.

"Testovanie Zdola. A my sme ako kedysi pionieri - vždy pripravení. Však ?" - Naráža Karol Farkašovský v statuse na to, že podľa všetkého si moc môže s nami robiť čo chce.

"Čakáme na pokyn veliteľa, aby sme sa postavili do dlhého radu. To budú chrumkavé zábery v televíznych správach." Radšej si to ani len nepredstavujme, médiá sú schopné všetkého, milý Karol!

Čaká nás cenzúra médií? Koaličný poslanec to odmieta
Hlavnou úlohou novinárov je podľa poslanca SNS Karola Farkašovského informovať. Dodáva, že sloboda médií nemôže byť bezmedzná. Farkašovský hovoril v diskusnej relácii televízie TA3 V politike o slobode novinárov a o novele tlačového zákona, ktorá... Čítať ďalej
28 | 04 | 2019 | TASR