„Berte si ho, ja už nevládzem!“ povedala žena policajtom po tom, ako lupiča orálne uspokojila
29 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Pikantný prípad, ktorý sa odohral pri lúpežnom prepadnutí jednej z benzínových púmp v Bratislave sa už dostal aj na stránky zahraničných médií. Všade sa do popredia predrala „hrdinská“ žena.


Kuriózny a najmä pikantný prípad sa odohral na jednej z bratislavských benzínových čerpacích staníc v stredu skoro ráno. To, čo sa odohralo pri lúpežnom prepadnutí obsluhy na benzínke je doslova neuveriteľné a zadržania páchateľa aj úsmevné, informuje portál topky.sk.
Lupiča na bratislavskej benzínke „zadržala“ žena orálnym sexom

Pikantný prepad bratislavskej benzínky zaujal aj médiá v susedných Čechách. Zdroj: reprofoto cnn.iprima.cz


Benzínovú pumpu o štvrtej hodine ráno prepadol 24-ročný cudzinec, ktorý pod hrozbou použitia násilia požadoval od zamestnanca vydanie finančnej hotovosti. Muž následne na zamestnanca aj zaútočil a napadol ho údermi do tváre, pričom zobral z pokladne peniaze. Následne sa presunul do kancelárie, kde sa chcel dostať do trezoru. Vtom tam prišla mladá Češka, ktorú tiež fyzicky napadol, tá ale nestratila duchaprítomnosť a začala ho orálne uspokojovať. Dvojica skončila polonahá na zemi, kde sa oddávala intímnym hrátkam. Po príchode zavolaných policajtov im žena povedal: „Berte si ho, ja už nevládzem!“ Policajti následne útočníka a lupiča v jednej osobe zadržali.

Tento skutočne pikantný a kuriózny prípad, zaujal aj zahraničné médiá, ktoré tento kriminálno-šteklivý incident zaznamenali. Český portál CNN Prima News sa titulkom snažil povedať prakticky celý príbeh, ktorý vzbudzuje vo viacerých občanoch otázniky a podobne sa toho zhostil aj ďalší český portál idnes.cz, ten ale zdôraznil, že dotyčná žena bola českej národnosti.

Sex zabránil lupičovi v úteku z miesta činu. No nie je to smola?
27 | 01 | 2021 | sefredaktor

Žena zadržala muža orálnym sexom, píše britský web The Guardian

Kuriózny prepad benzínky v Bratislave si všimol aj britský web Guardian. Zdroj: reprofoto guardian.ng/life


Prípad zaujal aj vo Veľkej Británii, kde šokujúci prípad zreferoval aj známy britský bulvár The Sun. Ten v titulku uviedol: „Zlodejský šok! Žena orálne uspokojovala ozbrojeného muža, pričom ho zdržiavala na pumpe, kým neprišla polícia, ktorá ho zatkla“. Web Daily Star sa v titulku venuje tiež priamo „praktike“, ktorú dotyčná žena vykonávala. „Žena orálne uspokojovala lupiča na benzínovej pumpe, kým neprišli policajti,“ píše sa v titulku.

Web The Guardian na dcérskej stránke Lite uviedol: „Žena zdržala lupiča orálnym sexom, čím polícii umožnila jeho dolapenie.“ Pikantný prípad si všimli aj u našich južných susedov. „Chcel prepadnúť bratislavskú čerpaciu stanicu, policajti ho prichytili pri orálnom sexe,“ uvádza sa v titulku v maďarskom médiu Ujszó.com. „Násilná lúpež a ústne uspokojenie na čerpacej stanici v bratislavskej pumpe,“ píše podľa topky.sk maďarský portál Bumm.

Koronavírus: Ozbrojení lupiči v Hongkongu ukradli stovky toaletného papieru
Ozbrojená skupina prepadla zásobovateľa pred supermarketom a ukradla stovky toaletných roliek pre ich nedostatok vďaka koronavírusu. Informuje BBC. Čítať ďalej
17 | 02 | 2020 | Timotej Dudka