AKTUALITA: V rukách NAKA skončil aj exprezident finančákov František Imrecze
29 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Elitní policajti z Národnej kriminálnej agentúry dnes zadržali aj bývalého prezidenta finančnej správy Františka Imreczeho. Dôvodom sú podozrenia y korupcie.


V rukách polície skončil ďalší vysokopostavený policajt. Dnes ráno si NAKA prišla pre bývalého riaditeľa finančnej správy Františka Imreczeho, ktorý je podozrivý z korupcie. Od 2. decembra je zadržaný a väzobne stíhaný aj jeho viceprezident Daniel Čech, uvádza portál dennikn.sk.
Zaistili majetok Gašpara, Kováčika aj Norberta Bödöra

Úrad špeciálnej prokuratúry zaistil majetok viacerých obvinených bývalých verejných činiteľov a to exprezidenta polície Tibora Gašpara, špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika či podnikateľa, oligarchu Smeru-SD Noberta Bödöra či bývalého vyšetrovateľa Mariána Kučerku. Od januára je zaisťovanie majetku obvinených vďaka novele zákona jednoduchšie.

Senát Najvyššieho súdu, ktorého predsedom je sudca Martin Bargel tiež rozhodol, že Norbert Bödör aj Peter Kuba z kauzy Dobytkár ostávajú vo väzbe. Senát 1T sťažnosti oboch obvinených proti uzneseniu Špecializovaného trestného súdu zamietol. Vo väzbe by mali ostať do 1. apríla 2021, dodáva na záver portál dennikn.sk.

Kočnerova Threema usvedčuje aj Imreczeho
Exšéf daniarov popieral kontakty s mužom, ktorý zarába na štáte. Boli však spolu na „poháriku“. Čítať ďalej
19 | 11 | 2019 | Gabriel Matta