Ak by sa v pracovnom čase hrajkali zamestnanci na "fejsbúku" ako Matovič a Naď, majú z fleku výpoveď
29 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Takmer všetci zamestnávatelia na Slovensku majú v interných predpisoch pre zamestnancov vyhradené konštatovanie, že posielať súkromnú poštu a tráviť pracovný čas na sociálnych sieťach - ak to nie je súčasťou výkonu ich práce - je závažné porušenie pracovnej disciplíny s následkom ukončenia pracovného pomeru.


Neplatí to zjavne pre zamestnancov - predsedu vlády a ministra obrany. Našich zamestnancov, zamestnancov štátu, ktorých občania financujú a zverili im výkon istých právomocí a povinností. Dôkazom sú aj aktuálne statusy Igora Matoviča a Jaroslava Naďa, v ktorých "prepadli" v čase núdzového stavu a nutnosti operatívnych riešení na jeho zvládanie náhlou láskou k témam z kultúry.


Igor Matovič na to ide v statuse na sociálnej sieti takto:



"KULTÚRA➕OBRANA➕ZDRAVOTNÍCTVO➕SAMOSPRÁVA➕DOBROVOĽNÍCI

Reprofoto status FB (@Jaroslav Naď)





Úprimne si všetci želáme, aby sme sa čo najskôr mohli stretnúť a oddýchnuť si v divadle, kine či inej kultúrnej inštitúcii. Pozdravujem do košického divadla?Super foto!"



Toľko Jaroslav Naď, minister obrany SR, ktorý svoj status zverejnil takmer súbežne - ako obvykle - so statusom Igora Matoviča. Ten išiel na umelecké stvárnenie témy trochu skromnejšie ako minister Naď.




Reprofoto status FB (@Igor Matovič)

"TRAFILA? ... zrejme aj jej teraz vybaví vyhadzov, tak ako redaktorovi a šéfredaktorke Plus7dní za to, že si dovolil položiť jednu neželanú otázku." Napísal stručne predseda vlády a pripojil výstrih zo včerajšej politickej diskusie, v ktorej sa moderátorka Petra Pellegriniho pýtala na let vládnym špeciálom do Drážďan na koncert na Silvestra v roku 2019.


Matovič aj Naď podľa Rašiho klamú, bude to riešiť právnou cestou
Richard Raši tvrdí, že nikdy nevlastnil žiadnu nehnuteľnosť v Chorvátsku a ostro sa ohradil voči výrokom premiéra Igora Matoviča a ministra dopravy Jaroslava Naďa v televíznej diskusnej relácii a na sociálnych sieťach. Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Ivan Brožík