Lipšic prepustil kancelárie vyhodenej Remišovej, on sa sťahuje to luxusu Penty
28 | 01 | 2021 I editor01hd
Vicepremiérka Veronika Remišová (Za ľudí) bola po nesúhlasnom stanovisku k celoplošnému testovaniu vyhodená z úradu vlády. Na pomoc jej prišla advokátska kancelária Daniela Lipšica, ktorá Remišovej prepustila kancelárie, lebo sa sťahuje do realitného projektu Penty, informuje, ereport.sk.

Rezort investícií je aktuálne roztrúsený na viacerých adresách v Bratislave. Remišová sa podľa informácii ereport.sk bude sťahovať do budovy na Štefánikovej ulici v Bratislave, kde má jej ministerstvo oficiálne hlavné sídlo. Paradoxne v budove je susedom zamestnancov štátnej inštitúcie aj politik, advokát a kandidát na špeciálneho prokurátora Daniel Lipšic, ktorý na Slovensku spolu s ďalšími kolegami zastupuje medzinárodnú právnickú firmu Dentons.

S vicepremiérkou sa však v spoločných priestoroch vídať nebudú. Právnická kancelária sa totiž presúva do budovy Sky Park Offices, ktorá patrí skupine Penta. V novostavbe ich čaká lukratívny priestor s rozmerom 1 200 metrov štvorcových.

„Sú to najlukratívnejšie priestory čo sa týka lokality, alebo aj štýlu keďže ide o budovu architektky Zaha Hadid. Je to naozaj o imidži,” zhodnotila kancelársku budovu realitná maklérka Daniela Danihel Rážová.

Remišová si otvorila hu... (ústa), vykopli ju z budovy Úradu vlády SR
Veronike Remišovej odkázali, že sa má do júna vysťahovať z úradu vlády. List od Úradu vlády SR dostala vicepremiérka krátko po hlasovaní o plošnom testovaní a deň po hádke na koaličnej rade. Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Ivan Brožík