V Košiciach policajti vymáhajú Matovičove opatrenia. Dokonca aj na koňoch
27 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Policajti obsadili všetky vjazdy a výjazdy z Košíc a tvrdo kontrolujú potvrdenia o negatívnom výsledku testu na kornavírus, informuje Korzár.

Na Zelenom dvore, teda na ceste medzi Prešovom a Košicami zastavovali policajti vodičov v oboch smeroch. Ľudia v autách, pochopiteľne, nemali nasadené rúško. Keď ich zastavili policajti, požadovali od občanov, aby si nasadili masku a až potom na nich hovorili. Tých, ktorí nemali so sebou potvrdenie o negatívnom teste, policajti otočili. Korzár uvádza, že väčšina zastavených vodičov policajtom tvrdila, že práve idú k lekárovi.

Kontroly v Košiciach prebiehali aj na železničnej stanici a turistov dokonca legitimovali hliadky jazdnej polície na koňoch. Blokové pokuty za nedodržanie Matovičových nariadení sa môžu vyšplhať až na 1000 eur. V správnom konaní dokonca na 1 659 eur, uzatvára Korzár.

V Pezinku, na Kysuciach aj v Stropkove sa búria. Zverejnené čísla s tými našimi vôbec nesedia!
Po celoplošnom skríningu vyšiel premiér Igor Matovič s číslami, ktoré mali prezradiť, ako na tom Slovenskom s počtom odhalených nakazených je. Jeho počty nesedeli s tými, ktoré mali niektorí primátori a starostovia, takže tí sa okamžite... Čítať ďalej
27 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.