„Matovič vyhlásil fiasko za víťazstvo, no nevie, čo ďalej,“ tvrdí Tomáš Drucker
27 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Celoplošný skríning sa včerajším dňom skončil, pozornosť však vyvolal opäť veľkú. Podľa exministra vnútra a zdravotníctva Tomáša Druckera sa skončil veľkým fiaskom, píše na sociálnej sieti.


Igor Matovič považuje v boji proti koronavírusu za najväčšiu zbraň testovanie. Túto myšlienku s ním nezdieľa veľa ľudí. Tomáš Drucker svoj názor na výsledky včera skončeného celoplošného skríningu vyjadril v statuse na sociálnej sieti.



Exminister si myslí, že Matovič vyhlásil fiasko zo skríningu za víťazstvo, ale teraz nevie, čo ďalej. „Matovič zase vynadal vedcom a opäť sa vyhlásil za víťaza, lebo dostal mimo obeh 30-tisíc nakazených za 10 dní. Rovnaký počet, neraz oveľa viac, odhalia bežné denné testovania bez Matovičovej celoslovenskej šikany,“ píše Drucker, podľa ktorého nejde o víťazstvo, ale o fiasko a krádež našich peňazí.

„Teraz čo ďalej, pán premiér? Ideme uvoľňovať opatrenia? Aký je plán? Každý deň 100 nových obetí, 3. miesto na celom svete v počte mŕtvych na počet obyvateľov?“ pýta sa Drucker premiéra Matoviča a vyhadzuje mu na oči, že zbytočne minul peniaze, materiál a vyšťavil zdravotníkov a ľudí vo verejnej správe.

„Najlepšie by bolo to zraziť na nulu, zastrájal sa dnes premiér Matovič. To sa mu aj podarilo. Na nulu už zrazil, ale dôveru ľudí k štátu a vláde,“ odkazuje premiérovi Drucker.

Matovič si myslí, že môže pokojne spávať. Omyl! hovorí Drucker
Exminister zdravotníctva Tomáš Drucker si myslí, že ak by Matovič splnil to, čo pred voľbami sľúbil a platil by zákon o hmotnej zodpovednosti politikov, koalícia by si nedovolila vyhadzovanie peniaze za nezmyselné celoplošné testovanie. Píše to... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Michal Filek