"Kým predchádzajúca vláda kradla cez mafiu, táto kradne na blázna" - europoslanec Uhrík polopate
25 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Miroslav Suja uverejnil na sociálnej sieti fotostatus s obrázkom Matoviča v tričku: Igor chráni zlodejov. K nemu zdieľal text europoslanca Milana Uhríka.




Reprofoto statusu Milana Uhríka, zdieľaného Miroslavom Sujom, FB (@Miroslav Suja)


"Pamätáte si na časy, keď Igor nosil v parlamente kadejaké tričká? Odporúčam mu teda tento nový dizajn. Pretože kým predchádzajúca vláda kradla cez mafiu, tak táto kradne na blázna." Sucho konštatuje Uhrík v Sujovom statuse.

A pokračuje: "Napríklad už len tým, že natiahnu do parlamentu mikroténovú maliarsku fóliu, za ktorú naženú pozitívnych poslancov odhlasovať zákony, vďaka ktorým môžu šikanovať zdravých ľudí a nakupovať milióny testov od nevidím do nevidím, aj bez verejných obstarávaní."

Reprofoto - obrázok zo statusu FB (@Miroslav Suja)


Europoslanec Uhrík tiež pripomína, že "kým nezamestnanosť rastie už štvrtý mesiac po sebe (aktuálne je už 8,4 %), kým niektorí ľudia prichádzajú o prácu a kým stredné a malé podniky padajú, tak iné sa topia v peniazoch. Napríklad doposiaľ neznáma (iste len zhodou náhod) trnavská firmička, ktorá predáva štátu testy na celoplošné testovanie. Štátne zákazky za 73 miliónov za pár mesiacov, napriamo, bez súťaže, lebo vláda má núdzový stav..."

"Ani na tieto veci nezabúdame a v budúcnosti budú objektívne prešetrené!" uzatvára svoj postreh europoslanec Milan Uhrík.

Redakcia HD uverejnila pred pár dňami aj pôvodný status Milana Uhríka.

Nákupy testov budú v budúcnosti objektívne prešetrené, odkazuje Milan Uhrík premiérovi Matovičovi
Europoslanec Milan Uhrík si zobral tentokrát na paškál predsedu vlády Igora Matoviča, ktorému v statuse na sociálnej sieti pripomenul nielen jeho minulosť, ale vykričal mu najmä jeho súčasné počínanie pri nákupe testov. Čítať ďalej
23 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.