Bývalý vyšetrovateľ Šátek odkrýva "sivú eminenciu" OĽaNO. "Kde zanechal stopu, tam tráva nerastie"
25 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

"Lukáš Kyselica - super špičkový šéf tímu Gorila." Nazval svoj status na sociálnej sieti niekdajší popredný policajný vyšetrovateľ Jozef Šátek.


Šátek pokračuje vo svojom statuse na sociálnej sieti naozaj "zostra" - "Vychádzajúc z dostupných verejných zdrojov, keď odchádzal (Lukáš Kyselica - pozn. red. HD) z vyšetrovacieho tímu Gorila, navrhol na svoju uvoľnenú funkciu za vedúcu tohto tímu vyšetrovateľku, ktorá mala blízky príbuzenský vzťah s vedúcou personálneho útvaru Penty - to skrátka nevymyslíš." Sarkasticky prízvukuje náhodu či zhodu okolností Jozef Šátek.


"Keď kandidoval za poslanca NR SR za OĽaNO, tak bol súčasne aj príslušníkom vojenského spravodajstva čo pravdaže Kyselica zatajil, jeho šéfom bol ten, čo fakticky za pár evríkov skúpil po celom Slovensku zaujímavé nehnuteľnosti, no a aké plnil spravodajské úlohy tají doteraz." Znejú ani nie ako konštatovanie, ale skôr otázky ďalšie narážka Jozefa Šáteka.


Exšéf Úradu boja proti korupcii Šátek si pochvaľuje prácu alternatívnych médií pri kritike vlády
"Ak si niekto myslí, že naše kritické statusy na fb nemajú žiadny dopad na politiku vlády, tak sa určite mýli, pretože niektoré trafia priamo do čierneho. Ešte 13.1.2021 som skritizoval vládu SR, že rokovala o celoplošnom testovaní obyvateľov bez... Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Ivan Brožík

To však nie je všetko, Jozef Šátek pridáva ďalšie zaujímavé zhody a náhody: "Keď sa stal štátnym tajomníkom ministerstva vnútra, tak sa za pár šupov s rodinou nasťahoval do ministerskej vily a navrhol do funkcie šéfky služobného úradu ministerstva Annu Bilecovú, ktorá mala problém ako vedúca daňového úradu v súvislosti s podozrením na poberanie úplatkov od depéháčkárov a táto zároveň prichýlila na nocľah počas volebnej kampane poslaneckých kandidátov Kyselicu s Mikulcom."


"No a teraz Kyselica pripravil návrh zákona, ktorým okrem prednostu okresného úradu mali urobiť politickými nominantami aj vedúcich odborov, no skrátka tam kde Kyselica zanechal svoju "stopu", tam veru tráva nerastie. Predpokladám, že toto nebol jeho posledný veľký počin v záujme Slovenska." v podstate varuje na sociálnej sieti exvyšetrovateľ Šátek.


Šátek: Minister Naď sa pravdepodobne dopúšťa zneužitia právomoci
Podľa vyjadrenia bývalého vyšetrovateľa Jozefa Šáteka na FB minister obrany Naď a riaditeľ vojenskej spravodajskej služby Kleštinec, ktorí odmietli odpovedať na otázky členov parlamentného výboru len preto, aby „neporušili zákon o utajovaných... Čítať ďalej
04 | 01 | 2021 | Ivan Brožík