Víkendový horoskop: Ryby čaká samá láska, Baranov milión problémov vo vzťahu
23 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Predposledný januárový víkend je opäť tu a s ním aj ďalší horoskop. Poďme sa pozrieť, čo nás cez víkend čaká a neminie. Hviezdy majú jasno, píše portál eXtra.


BARAN (21. 3. - 20. 4.)

Cez víkend sa vám ozvú rodinní príslušníci, pretože vás najskôr dlhú dobu nevideli a je im smutno. Vyzerá to, že zažijete príjemný víkend v rodinnom kruhu. Bolo už na čase, pretože vďaka povinnostiam a starostiam ste na svojich blízkych často zabúdali a netrávili ste s nimi veľa času. Oprostíte sa od každodennej rutiny a bude vám skvele. Čaká vás tiež zaujímavá správa, ktorá vám príde na mobil.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Nebudete mať moc veselú náladu a budete skôr mrzutí. Každá drobnosť vás môže rozčuľovať. Máte v sebe nadbytok negatívnej energie, ktorú by ste mali nejako ventilovať. Ak vám dané veci vadia či vás štvú, je dobré to riešiť včas a v pokoji, než v sebe emócie dusiť. Dávajte pozor, aby ste nevyštartovali na ľudí, ktorí si to nezaslúžia.

Erotický horoskop na Silvestra: Blíženci budú chcieť volať svojím ex, Strelci zamieria na všetko
Oslavy príchodu nového roka sú väčšinou dosť divoké. Bojíte sa, že vám oslavy skazí koronavírus a vládne reštrikcie? Doma s partnerom či partnermi môžete zažiť plno zábavy. Pozrite si predpoveď na silvestrovskú noc pre jednotlivé znamenia podľa... Čítať ďalej
31 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.)

Môže vás tento víkend potrápiť bolesť hlavy a zubov. Dávajte si pozor, možno ste zameškali preventívnu kontrolu u svojho zubára či máte problém s citlivými zubami. Radšej to vyriešte čo najskôr, aby z toho nebol väčší problém. Bolesť hlavy môžete mať od krčnej kosti. Skúste poprosiť svojho partnera, či by vás nevymasíroval. Človek nikdy nevie, čo z toho môže vzniknúť.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Ak ste bez stáleho zamestnania, cez víkend by sa vám mohol ozvať niekto, kto vám ponúkne prácu. Bude to skvelá príležitosť a vy by ste mohli mať šancu mať istú prácu. Neváhajte a uvidíte, že sa vám bude dariť. Ak máte nevyriešený konflikt so svojimi priateľmi, skúste sa im ozvať a pohovoriť si. Všetko zlé si vydiskutujete a vy budete mať konečne pokoj na duši.

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Levy budú mať obrovskú potrebu byť v spoločnosti. Hlavne nebyť samotní, lebo by ste zbytočne smútili. Ozvite sa svojim blízkym a niečo podniknite. Ak máte partnera, tak si víkend užijete vo vzájomnej spoločnosti. Ak ste sami, zavolajte priateľom a urobte si pekný deň. Možno so sebou vezmú aj ďalšie osoby, ktoré nepoznáte a môžete sa zoznámiť so zaujímavými ľuďmi.

Horoskop na rok 2021: Čo vás čaká podľa uznávaného astrológa?
Tento rok nám dal všetkým dosť zabrať a mnohí z nás už s nádejou nahliadajú do toho ďalšieho. Ste zvedaví, čo vás čaká? Horoskop pre každé znamenie pripravil Raven Argoni pre portál Ženy. Nájdite si to svoje a zistite, čo čaká práve... Čítať ďalej
31 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Zrejme budete unavení a vyčerpaní po náročnom týždni. Mali by ste si aspoň jeden deň oddýchnuť a nič nerobiť. Možno si aj dlhšie pospať či sa len tak sa povaľovať. Nič tým nestratíte, ba naopak získate. Verte, že aj vy potrebujete trochu relaxácie. Ak ste vo vzťahu, poproste partnera, aby vám s niečím pomohol, a vy by ste následne mali viac času pre seba i pre svojich blízkych.

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Dávajte pozor na úrazy a cez víkend buďte viac obozretní. Ak budete v práci, najskôr večer padnete únavou. Doma už nič nerobte, skúste načerpať silu, ktorú potrebujete. Vaša drahá polovička po vás bude vyžadovať ponocovania a to sa vám nemusí na druhý deň moc vyplatiť.

ŠKORPIÓN (24. 10. - 22. 11.)

Niekto vás cez víkend pozve na nečakanú udalosť, z ktorej sa miesto pár hodín stanú dni. Prospeje vám to, konečne si oddýchnete od všednej rutiny a prídete na iné myšlienky. Len to nepreháňajte s alkoholom, nemuselo by vám byť dobre. Hlavne miešať rôzne druhy sa nevypláca. Ak sa tak stane, majte pri sebe vitamíny a veľa vody. Tiež dobrú výhovorku, ktorú poviete partnerovi, keď ste nedorazili domov.

Horoskop na víkend: Škorpióna čaká nepríjemné dusno, Strelec bude z milostnej energie čerpať až do Vianoc
Pred nami je posledná adventná nedeľa. Už máte na Vianoce všetko nachystané? Aký na vás čaká víkend? Ako píše portál eXtra, nebudete mať žiadny priestor pre odpočinok. Je nutné dorobiť posledné veci v práci a potom doladiť všetko na vianočné... Čítať ďalej
19 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


STRELEC (23. 11. - 21. 12.)

Budete mať veľmi na pilno. Najskôr dostanete pozvanie na viac návštev a stretnutí a je len na vás, aby ste si to zorganizovali. Nič nesľubujte, pokiaľ to nesplníte, mohli by na vás byť ostatní naštvaní. V obchode dobre vyberajte potraviny, mohli by ste si domov priniesť nie práve čerstvé ovocie, ktoré vám nevezmú na reklamáciu. Večer si vezmite do ruky knižku miesto telefónu.

KOZOROŽEC (22. 12. - 20. 1.)

Mali by ste sa pozrieť do šatníka a skúsiť pretriediť pár vecí sebe a svojej rodine. Možno sa tam nachádza oblečenie, ktoré ste na sebe nemali niekoľko rokov a možno ho nikdy neoblečiete. Je potrebné občas urobiť očistu. Porozmýšľajte, či sa dané veci nebudú hodiť niekomu inému a možno mu urobia i radosť. Nezadaných čaká veľmi zaujímavé zoznámenie. Budete nadšení.

VODNÁR (21. 1. - 20. 2.)

Vodnári, ktorí budú v tieto dni sláviť narodeniny sa môžu tešiť na prekvapenie od svojich blízkych. Dostanete krásne darčeky a ako prekvapenie bude oslava, ktorá sa nemala konať. Váš milovaný vás prekvapí následne aj v posteli. Celkovo by ste si mali dávať pozor na nadbytok jedla, nebude vám moc dobre a je možné, že strávite veľa času na mieste, "kde pán Kráľ chodí sám."

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Zažijete víkend plný lásky a romantiky so svojou drahou polovičkou. Ak ste single, budete tráviť čas s rodinou a priateľmi, ktorých máte tiež veľmi radi. Možno chytíte upratovaciu mániu, zožeňte si dostatok vriec na odpadky. Ak máte potrebu sa s niekým vidieť, neváhajte sa mu ozvať, dozaista bude rád za vašu spoločnosť. Myslite na dostatok vitamínov a minerálov.

Čo prezrádza na Matoviča horoskop? Je cynicky, lakomý, a tie ďalšie hrôzy si už radšej prečítajte sami
Mnohí z nás veria na spájanie čísiel a hviezd, preto často sledujú svoje horoskopy. Chcú vedieť, čo ich v daný deň, mesiac alebo rok čaká, či akí ako človek sú. Sleduje ho aj premiér Matovič? Ak nie, toto by si mal určite prečítať, a zrejme ho to... Čítať ďalej
30 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.