Riaditeľ SIS Pčolinský sa znova strápňoval na sociálnej sieti
23 | 01 | 2021 I editor01hd
Nominant Sme rodina na čele SIS Vladimír Pčolinský klebetil na sociálnej sieti s jej užívateľmi. Na niektoré laické odpovede dával trápne odpovede a používal emotikony ako pubertálny chlapec, informuje portál topky.sk.

Jeden diskutujúci na profil SIS napísal, aby mu tajní dali na motorku majáky a on bude zadarmo naháňať grázlov celý deň a ešte si aj zo svojho natankuje. "Oceňujem vašu fascináciu činnosťou bezpečnostných zložiek. My sme sa takto naposledy hrávali na autodróme počas dúbravských hodov," odpovedal Pčolinský.

Ďalší občan sa pýtal, či je možné objednať si SIS na sledovanie. Šéf tajnej služby, presvedčený o vtipnosti svojho ducha, mu odpísal: "Už zase?"

Všetky odpovede riaditeľa SIS Pčolinského boli sprevádzané nadužívaním emotikonov, akoby tým chcel zakryť malú schopnosť vyjadrovať sa v súvislých vetách. Riaditeľ tajných má vo svojej materskej strane viacerých príbuzných. Jeho manželka aj brat sú poslancami NR SR za Sme rodina a minister Milan Krajniak je jeho dlhoročný osobný priateľ a politický spojenec. Aj preto je na mieste otázka, či strápňovaním sa na sociálnej sieti Pčolinský len nezakrýva okolnosť, že SIS pracuje v prospech koaličnej Sme rodina.

Baštou Matovičovho režimu je Kollárova rodina (A. Leitmanová)
18 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová