Blaha: "Remišová vraj dala zaočkovať sekretárky. Lekári a seniori nech umierajú, čo tam po nich"
20 | 01 | 2021 I Michal Filek






Ľuboš Blaha sa vraj očkovať nedá, lebo neverí vakcínam od Pfizeru, ale odhovárať nikoho nebude. Na svojom facebooku však uviedol informáciu, že sa vraj ministerka Veronika Remišová dala protekčne zaočkovať svoje sekretárky. "Ak sa to potvrdí, mal by byť celý jej umelo vytvorený úrad rozpustený," napísal. 





"Považujem za neuveriteľný škandál, aby sa pri očkovaní uprednostňovali vládni politici a ich úradníci. Matovičova vláda sa správa ako mafia, ktorá terorizuje obyvateľstvo a pre "svojich ľudí" si protekčne vybavuje privilégiá. Dnes som dostal kuloárnu informáciu, že ministerka Veronika Remišová dala protekčne zaočkovať celý svoj sekretariát. Ak sa to potvrdí, ide o taký odpudivý papalášizmus, že by mal byť okamžite celý jej umelovytvorený úrad rozpustený," hovorí Blaha






Poslanec pripomína, že ako prví by mali byť očkovaní (pokiaľ chcú) zdravotníci v prvej línii. Rizikové skupiny, starší ľudia, pacienti s vážnymi chorobami. No namiesto toho sa chodia vraj ale dať očkovať rôzne tridsaťročné Šeligy.





"Vláda si to nastavila tak, že najskôr zaočkovala "našich ľudí" a potom, keď sa to prevalilo, tak schválili zákon, kde sa protekčné očkovanie pokutuje. Najskôr protekčne zaočkovali seba a svoje sekretariáty a teraz sa hrajú na hrdinov. K úplnej dokonalosti to doviedli pri europoslancoch. Možnosť zaočkovať sa dali iba tým svojim - Lucii Nicholsonovej z SaS a Petrovi Pollákovi z OĽaNO. A potom vyhlásili, že europoslanci nie sú kritická infraštruktúra. Perfektné."








 

 

 

Ministri lietajú cez Slovensko, aby sa predviedli pri otvorení mosta. Prázdne autá za nimi valia po diaľnici 
„Toto ,,uhlíkové“ farizejstvo platím zo svojich daní?“ pýta sa Robert Bačinský v blogu. Ministri Mikulec s Naď, sa údajne kvôli 20 minútovej PR aktivite odviezli cez celú republiku špeciálom, zatiaľ čo ich ochrankári išli autami tam a späť. Bývalý... Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Petra Demková

Nicholsonová má pritom 44 rokov a z hľadiska mentálnej úrovne je to v podstate čerstva maturantka. Na čo sa preboha toto mladé dievča potrebuje silou-mocou predbiehať pred zdravotníkov a seniorov?













"Na Remišovej sekretariáte, predpokladám, takisto nie je priemerný vek cez 70 rokov. A nech mi nikto nehovorí, že Remišovej podržtašky sú kritická infraštruktúra, bez ktorej štát kľakne do dvoch minút - nech si aspoň z ľudí nerobia srandu. Toto je proste všetko len obyčajný papalášizmus. "Naši ľudia" majú prednosť. Kamaráti, sekretárky, známi. Zavoláme Lucke, že poď, moja. Zavoláme Peťkovi Pollákovi, že poď, brácho. A lekári a seniori nech umierajú - však čo tam po nich."






Blaha už vyzýval Juraja Šeligu, aby odstúpil - samozrejme, čuší ako voš pod chrastou. Ak skutočne verí tomu, že vakcíny zachraňujú životy, tak on svojou protekčnou vakcínou podľa Blahu odsúdil na smrť jedného zdravotníka či staršieho pacienta, ktorému vakcína bude chýbať - on, 30-ročný chlapček.










Na obrázku môže byť: 1 osoba, text












"Vyzývam rovnako aj Luciu Nicholsonovú - za tento papalášizmus by sa mala vzdať funkcie europoslankyne, keď už teda vyzývala na odstúpenie iného papaláša Borisa Kollára. Teraz nech sa ukáže. Ale v prvom rade by mala predstúpiť pred verejnosť ministerka Remišová a vysvetliť, na základe akého titulu mali protekciu pri očkovaní jej sekretárky. A nechcela by, madam, rovno prednostne zaočkovať aj svoje obľúbené máňušky? To čo má byť toto?






Pani Remišová, vysvetlite! A ak neviete vysvetliť - odstúpte. To by bolo fér voči zdravotníkom a seniorom. Papalášizmu už bolo dosť! Nemyslíte? Toto je to vaše - za ľudí? Nemali by ste zmeniť názov strany? Pasovalo by k vám - ZA NAŠICH ĽUDÍ.







 

 

"OĽaNO ide sprivatizovať okresné úrady a dláždi si cestu k čistkám na nich," protestuje Draxler
Politicky ovládnuť vedúcich funkcionárov okresných úradov, to je "vedľajší" efekt legislatívneho zámeru OĽaNO, ktoré navrhuje, aby vedúcich odborov okresných úradov bolo možné odvolať na návrh ministra alebo predsedu ústredného orgánu štátnej... Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Ivan Brožík