Poslanec Podmanický: testovanie má len ospravedlniť bezdôvodné nakupovanie zbytočných testov od trnavskej firmičky
19 | 01 | 2021 I Petra Demková

Výzvy ministrov Naďa a Krajčího, aby policajti zasahovali proti zberu podpisov sú bezbrehým hyenyzmom a hulvátstvom. „Tak ten ich chorý nápad nahnať ľudí v zime a v čase infekčného britského covidu na jedno miesto je OK, ale zber podpisov by mal byť stíhaný?" napísal na sociálnej sieti nezávislý poslanec Ján Podmanický.


"Fakt to už prekračuje všetky normálne hranice. Oni si neuvedomujú, že v ľuďoch už vrie zlosť?“ pýta sa nezávislý poslanec, ktorý pôvodne kandidoval za Smer-SD. „Priznám sa, že som bol proti tomu, aby sme v našej obci organizovali celoplošné testovanie. Viacerí z vás, ktorí pracujete, ste mi však volali s prosbou, aby sme to predsa len zorganizovali. Obyčajní ľudia sa v tomto prípade stali obyčajnými rukojemníkmi človeka, ktorý dostal do rúk moc, s ktorou nevie nakladať.“


konštatuje.

Podmanický: Toto je normálny rozvrat štátu v priamom prenose!
Bývalý poslanec SMER-u, dnes nezaradený Ján Podmanický, je zhrozený z toho, ako štát ohýba svoje vlastné nariadenia. Pre časom vyžadovali od poslancov negatívny výsledok testu na covid, dnes ženú hlasovať aj preukázateľne chorých.... Čítať ďalej
28 | 12 | 2020 | Michal Filek


Poslanec, ktorý je zároveň starosta malej obce, vysvetľuje, že celá organizácia testovaní leží na pleciach samospráv. „V podstate si to musíme celé od piky pripraviť a zabezpečiť. Zdravotníkom niekoľkonásobne znížili odmeny, armáda už nepomôže ani tým, že by doviezli testy, nikto nevie, ako to napokon všetko dopadne,“ priblížil.

Podmanický je presvedčený, že zdravotného hľadiska celoplošné testovanie nemá žiaden význam. "Je to zbytočné podujatie. Len sa zvýši riziko nákazy ľudí, a výsledky nebudú mať nijakú hodnovernosť. Každý vie, že antigénové testy sú nespoľahlivé! Spomeňte si na ministra Naďa, ako ráno išiel na antigénový test a bol negatívny. Popoludní išiel na PCR test a bol pozitívny. Celé podujatie má len ospravedlniť bezdôvodné nakupovanie ohromného množstva zbytočných testov od trnavskej firmičky,“ konštatuje Podmanický.

"Ústavu môžeme meniť až po skončení núdzového stavu", navrhuje Podmanický
Poslanec NRSR Ján Podmanický dnes v Národnej rade Slovenskej republiuky predložil pozmeňovací návrh k prerokovávanému ústavnému zákonu, ktorým chce koalícia odobrať právomoci Ústavnému súdu. Čítať ďalej
03 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR


Bývalý smerák je presvedčený, že ide o manévre, ktoré sú skôr zdravotným rizikom ako pomocou. "Chcem preto poprosiť, aby sa nedávali testovať tí, ktorí to nepotrebujú. Nech na testovanie idú naozaj len tí, ktorí potrebujú modrý papierik do zamestnania,“ vyzýva poslanec, ktorý neverí, že sa policajti budú znižovať k tomu, aby kontrolovali ľudí v prírode. Vyjadril aj nádej, že sa podarí opozičným stranám dohodnúť na tom, „aby sa počas celoplošného testovania zbierali podpisy na referendum o ukončení bačovania tejto bláznivej vlády,“ napísal.

Na záver napísal Podmanický vety, ktoré jasne ukazujú, aký je nahnevaný. „Nenapísal by som takýto ostrý status, ale výzvy ministrov Naďa a Krajčího, aby policajti zasahovali proti zberu podpisov, je tak bezbrehý hyenyzmus a hulvátstvo, že ma zdvihlo zo stoličky. Tak ten ich chorý nápad nahnať ľudí v zime a v čase infekčného britského covidu na jedno miesto je OK, ale zber podpisov by mal byť stíhaný??? Fakt to už prekračuje všetky normálne hranice. Oni si neuvedomujú, že v ľuďoch už vrie zlosť – a namiesto aby komunikovali ústretovo, tak sa im idú vyhrážať? Ak sa opozícia dohodne na referendových otázkach, tak u nás sa podpisy zbierať budú!!!“ vyjadril sa jasne poslanec Národnej rady.

Danko prijíma Pellegriniho výzvu na spoločný postup na povalenie Matoviča
19 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová