Naď sa smial z vyhodenia Chmelára s Blahom. Volička mu to zrátala: Váš posmech je nemiestny
19 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) si ironicky uťahuje z čistiek na Akadémii Policajného zboru v statuse na sociálne sieti. Voliči mu napísali, čo si o tom myslia.






"Tak som sa práve dozvedel, že Chmelár a Blaha skončili na Akadémii policajného zboru, lebo im rektorka nepredĺžila zmluvu. Čo k tomu dodať, je to obrovská strata pre ľudstvo," posmieva sa vyhodeným pedagógom minister.








Na jeho status reagovali stovky občanov a voličov. Viacerí kritizovali nekultúrnu komunikáciu členov súčasnej vlády a jej predsedu Igora Matoviča. Mnohí zase pripomínali Naďovi jeho výroky, ktorými prirovnal protestujúcich občanov k opiciam.


"Nie som bohvieaký fanda ani jedného z nich. Ale aj tak si myslím, že váš posmech je nemiestny. Ale očakávať dobrý vkus od niekoho z vašej vlády je možno priveľa. Nestotožňujem sa s ich politickými názormi alebo prezentáciou, ale ani jeden z nich nie je naozaj hlupák a je predpoklad, že svoje tituly získali poctivejším spôsobom ako pán premiér. Možno by stálo za to zamyslieť sa aj nad tým. Vaše vládnutie totiž začína pripomínať orwellovský román. Dúfajme, že podobnosť je čisto náhodná," reagovala na vyhodenie Blahu s Chmelárom pod Naďovým statusom používateľka Facebooku Tatiana Špaková.























Politická čistka tu a teraz : Chmelára a Blahu vyhodili z policajnej akadémie
18 | 01 | 2021 | sefredaktor