Belousovová: Neverte im, sú to nenažraté divé svine vo vašom žite!
19 | 01 | 2021 I sefredaktor

Za to, že Slovensko sa stalo z premianta v prvej vlne pandémie doslova peklom v rámci Európy môže jednoznačne neschopnosť tejto vlády.  Korona bola len katalyzátor, ktorý urýchlil odhalenie pravdy o Matovičovi a spol . Pravda je taká , že to nie sú žiadni obyčajní ľudia, ale obyčajní lúzri, mentálne a odborne nepripravení na vládnutie, napísala na FB Anna Belousovová. 


Podľa bývalej političky je rozhodnutie o celoplošnom testovaní iba PR akcia premiéra Matoviča a zároveň dobrý biznis pre "istých ľudí. Premiér podľa nej potrebuje byť záchrancom národa a zároveň potrebuje minúť milióny testov, keďže sa už nakúpili.




"Opäť prichádza na scénu Matovič so svojou "atómovou zbraňou," s celoplošným testovaním.

Nevadí, že to bude v mrazoch, že ľudia sa tam môžu nakaziť , že testy sú nespoľahlivé a vôbec nie sú určené na plošné testovanie. Jeho motívy sú také ako vždy: sebecké," podčiarkuje Belousovová.





"Zmätky, chaos , neodbornosť, koaličné hádky , papalášske správanie , psychická labita premiéra atď. to všetko sa podpísalo pod stav, v ktorom sa nachádzame, keď väčšina ľudí tejto vláde NEVERÍ. Neviem , či vôbec v histórii Slovenska bola vláda , ktorá by mala takú ohromnú nedôveru, vláda ktorú by tak ľudia nenávideli. V ťažkých časoch viac ako čokoľvek iné je pre národ potrebné mať vo svojom čele vodcov , ktorým bude dôverovať . Dôvera plodí súdržnosť a len s ňou sa dajú prekonať prekážky," zdôrazňuje bývalá politička.


"Zakončím parafrázou diela jedného známeho autora : Neverte im, sú to nenažraté divé svine vo vašom žite!" uzatvára Belousovová.