Naď chce poslať na zberačov podpisov políciu. Poslanec Tomáš: Referendum bude!
18 | 01 | 2021 I Petra Demková

Minister obrany Jaroslav Naď na Facebooku napísal, že ak počas celoplošného testovania budú ľudia zbierať podpisy pod petíciu za vypísanie predčasných volieb, zasiahne proti nim polícia. Jeho slová ostro odsúdil poslanec Hlasu-SD Erik Tomáš.


Poslanec Naďovi odkázal , že Hlas-SD sa nenechá jeho slovami zastrašiť. "Nájdeme spôsob ako podpisy pozbierať, či už počas testovania, alebo mimo neho. Referendum určite bude!“ uzavrel.

Zber podpisov ohlásila strana Hlas-SD už dávnejšie. Peter Pellegrini v nedeľnej relácii Na telo TV Markíza opäť zopakoval, že ak vláda naženie občanov na celoplošné testovanie, oni pošlú do ulíc ľudí s petičnými hárkami. Umožnia ľuďom stojacim v radoch na testovanie skrátiť si čas podpisom hárku so žiadosťou o vyhlásenie referenda o skrátení volebného obdobia.

"Matovič sa už krúti ako had", tvrdí Erik Tomáš
Po dlhšom čase sa k udalostiam na Slovensku vyjadril aj bývalý "Smerák" a v súčasnosti podpredseda strany Hlas, parlamentný poslanec Erik Tomáš. Predsedovi vlády venoval svoj najnovší status na sociálnej sieti. Čítať ďalej
31 | 12 | 2020 | Ivan Brožík


Už včera ministerka spravodlivosti Mária Kolíková nesúhlasne krútila hlavou a obvinila Pellegriniho, že také konanie bude hrubým zneužitím situácie. Minister Naď zašiel ešte ďalej, ten rovno predpokladá nasadenie poriadkových jednotiek na „zberačov podpisov“.

„Toto je nehoráznosť a arogancia moci najhrubšieho zrna!“ hnevá sa na sociálnej sieti. „Podľa ministra Naďa by mala polícia zasiahnuť proti zberačom podpisov pod referendum za predčasné voľby, ak sa petičná akcia uskutoční počas plošného testovania. Ide o očividnú snahu zastrašiť opozíciu i ďalšie organizácie, ktoré chcú demokratickou cestou ukončiť súčasný marazmus na Slovensku," vyhlásil Tomáš.

Nečuduje sa, že takéto jedovaté slová vyšli z úst človeka, ktorý nazýva občanov opicami a ktorý v minulosti posielal vojenskú políciu na protestujúcich pred úradom vlády. „Toto je ďalší jasný dôkaz toho, na čo v skutočnosti potrebujú Matovič a spol. núdzový stav. Boja sa ľudí v uliciach. Rôznymi zákazmi ich chcú držať doma, pritom oni ako papaláši využívajú všelijaké výnimky,“ napísal poslanec strany.

"Ten Matovič ale dopadol! Po prezidentke mu vyslovil nedôveru už aj koaličný partner", píše Erik Tomáš
Matovič nezvláda koronakrízu. Je logické a pochopiteľné, že na to poukazujeme my ako opozícia. Ku kritikom sa však už pridala aj prezidentka a predseda SaS Richard Sulík, píše vo svojom statuse na Facebooku poslanec Erik Tomáš. Čítať ďalej
13 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič